Hoe boeken te scannen op je iPhone | Scanner App : PDF Scanner voor iPhone

Article By: Minhaz H | Reviewed by : Editorial Board | Published on: May 9, 2021 , Last updated on : November 21, 2021
Scan eenvoudig boeken met een mobiele PDF-scanner

Voor we beginnen

Lees je vaak boeken en wil je meedoen met de laatste technologische trends? Dan wordt het tijd dat u leert hoe u boeken kunt scannen en ze naar een PDF van hoge kwaliteit kunt overzetten op uw pc en of mobiele apparaten.

 

De Scanner App: Pdf Scanner is uw beste weddenschap. Gemakkelijk scannen van een boek zonder schade met deze nieuwe mobiele telefoon scanner. In dit artikel zal ik de indrukwekkende functies van deze scanner app uitleggen en hoe je ze kunt gebruiken.

Hoe je boeken kunt scannen met een camera op je iPhone

het scannen van boeken gemakkelijk maken

Nadat je je camera hebt opgestart, gebruik je de ingebouwde fotoscannerfunctie om snel een foto te maken van een pagina uit een hard copy en of een tekstboek naar keuze om boeken in te scannen op je iPhone. Dit kan handig zijn om een juridisch document of brochure voor te bereiden. Dit is de eenvoudigste manier om boekpagina’s te scannen en ze om te zetten in een digitaal bestand, uitsluitend met behulp van uw mobiele apparaat.

 

Deze methode werkt geweldig als u slechts een paar dozijn pagina’s wilt delen met uw collega’s en dergelijke. In een korte tijd, kunt u een klaar om elektronisch bestand te verzenden zonder de hoofdpijn van het gebruik van een fysieke scanner machine.

 

U kunt ook een bestaande afbeelding van een pagina van uw favoriete boek uit uw camerarol kiezen om te scannen naar PDF to word en PDF to JPG-formaat. Verzamel gescande pagina’s uit het verleden om PDF rechtstreeks te uploaden en te bewerken vanuit populaire cloud-gebaseerde diensten zoals iCloud, Google Drive, Dropbox, en ook Wifi sync om ze om te zetten in PDF-inhoud.

Scanperspectieven en -randen bewerken, filters toepassen, de oriëntatie corrigeren of wijzigen

Scannerpagina's bewerken en filteren

Met deze scanner-app kunnen al uw gescande items worden bewerkt om de kijkhoeken, oriëntatie en randen aan te passen. Omdat sommige boeken in liggende oriëntatie worden geleverd, zoals veel verhalenboeken voor kinderen, is deze functie van vitaal belang.

 

Ook kunt u unieke filters toepassen op uw gescande boeken, tekst toevoegen aan PDF’s en PDF’s samenvoegen om ze uniek te maken. Laat een boek nooit saai blijven; voeg kleuren, commentaar en foto’s toe, zodat uw gescande exemplaar met de wereld kan worden gedeeld.

Boeken scannen met Smart OCR Technologie

Nauwkeurig scannen met OCR-technologie

Met behulp van de nieuwste OCR-toepassing (Optical Character Recognition) converteert u verschillende soorten foto’s naar PDF- en woorddocumenten met bewerkbare en doorzoekbare gegevens. Dit is van vitaal belang om te zorgen voor een scherpe en nauwkeurige kopie van alle pagina’s van uw favoriete boeken. Met OCR is er geen ruimte voor fouten voor alle perfectionisten.

Meerdere pagina’s PDF ondersteuning

Scan elk type boek met ondersteuning voor meerdere pagina's PDF

Wanneer je tientallen of honderden boeken moet doorbladeren, kan het lastig zijn om door de vele pagina’s te scrollen terwijl je moet scannen met je iPhone. Daarom kunt u gebruik maken van de PDF combiner optie om meerdere PDF’s te combineren, zoals een batch scanner in één bestand met behulp van de PDF fusie op tal van platforms en besturingssystemen.

 

Dit betekent dat vrijwel elk apparaat en elke computer een PDF-bestand van uw boeken kan bekijken en afdrukken met de exacte niet-wijzigbare inhoud en lay-out die door u en de oorspronkelijke auteur van het boek zijn opgegeven.

 

U kunt PDF’s ook gemakkelijk wijzigen om boekpagina’s langer of korter te maken, de PDF te verkleinen en gescande pagina’s te verwijderen als dat nodig is. Dit is handig wanneer u tientallen of zelfs honderden grote boeken moet doornemen. Pagina na pagina doornemen en elke keer scannen met je iPhone kan vermoeiend worden, en het hele project kan veel onnodige tijd en moeite kosten om klaar te zijn.

Bevestig uw handtekening

Onderteken uw gescande items en maak het officieel

Voeg eenvoudig een PDF handtekening toe om gescande pagina’s van een boek officieel te maken. Voor iedereen die lesgeeft of auteur is, is een handtekening een must om je inhoud te laten opvallen. Plus, deel je gescande boek voor zaken of met collega’s.

 

Je kunt je gescande boeken in één bestand samenvoegen en de PDF online delen via e-mail, iMessage of opslaan in de camerarol. Je kunt zelfs een PDF naar een JPEG-bestand converteren om je boeken en scans veelzijdig te houden. Maak zoveel mappen als je wilt en houd al je gescande boeken georganiseerd

Conclusie

Voor alle moderne boeklezers, de Scanner app – PDF Editor voor iPhone is een zekere overwinning. Het feit is dat auteurs bij lifethisway zeggen mensen nog steeds boeken lezen. Maar, hoe mensen consumeren ze is veranderd door de jaren heen. Volgens een recent onderzoek geeft 65% van de Amerikanen nog steeds de voorkeur aan gedrukte boeken. E-books blijven ook een populair platform met 25%.

 

Of u nu een boekenkenner bent of een inspirerende auteur die zijn boeken online wil publiceren, het is nog nooit zo’n goed moment geweest om een digitale boekscanner-app aan te schaffen. Met de PDF Scanner en Maker, converteert u uw favoriete jeugdboeken en suspense romans naar digitale formaten en verjongt u de hobby van het lezen met weinig veranderingen om te gaan met de steeds veranderende technologie.

 

Als u deze blog interessant vindt en de PDF-scanner en -maker op uw iPhone wilt proberen, raden we u aan andere handige kantoorgebruiksapps te gebruiken. We hebben apps zoals Gespreksrecorder voor iPhone, Visitekaart Scanner HD, Fax voor iPhone, enz., om uw dagelijkse kantoortaken op uw werkplek te vergemakkelijken.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.