eFax – De Slimste Elektronische Fax Applicatie voor iPhone

Article By: Nasim Usman | Reviewed by : Editorial Board | Published on: April 18, 2021 , Last updated on : November 18, 2021
One-stop app oplossing voor het verzenden van fax

Laten we beginnen

Om eerlijk te zijn is de faxmachine tegenwoordig bijna verouderd. Maar als je bent zoals ik, ouderwets en houdt dingen graag eenvoudig, maar wil je niet meer lastig gevallen worden met rommelige fax machines, dan wil ik graag een geweldige gratis fax app aanbevelen die elektronische faxen verstuurt genaamd Fax voor iPhone.

Fax transformeert je iPhone in je eigen gratis online fax machine. U hoeft niet langer een lomp uit de mode faxapparaat ruimte in beslag nemen om een officieel document te sturen naar bedrijven en collega’s. Onlangs moest ik dringend een fax versturen, maar ik had geen fax service in de buurt om mijn fax te versturen, dus ik zat in de problemen.

Toen kwam ik deze geweldige app tegen genaamd Fax voor iPhone. Met slechts een paar tikken, had ik eindelijk het voorrecht om de fax online te verzenden gratis via het internet vanaf mijn mobiele telefoon. Met de technologische boom beweegt op rap tempo, is het nog nooit een beter moment voor u om te faxen vanaf de iPhone al uw essentiële werk en andere gerelateerde documenten.

Hoe verstuur je gratis een fax online?

Gemakkelijk online faxen versturen

Nadat je de Fax app hebt gedownload, word je begroet met een super eenvoudige gebruikersinterface. Eerst stelt u het telefoonnummer van uw keuze in en vervolgens tikt u op de knop “document toevoegen”. De app zal u dan automatisch een paar beschikbare opties geven van camera scannen, bibliotheek, of cloud import. Selecteer gewoon de bron van uw voorkeur, zoek het document, en druk op de “verzenden” knop om meteen te faxen via internet!

De beste eigenschap van deze app, naar mijn mening, is het hebben van de mogelijkheid om onbeperkt faxen te verzenden plus het is gratis, overal en op elk gewenst moment. Ik heb virtuele fax verzonden naar mijn baas om 1 uur ‘s nachts voor de volgende dag met Fax, iets wat ik niet kon doen met een traditionele fax machine als gevolg van gebrek aan middelen. Een ander belangrijk kenmerk van deze app is de mogelijkheid om grote faxen te versturen. Of het nu gaat om een enkele pagina of om een pdf te faxen, Fax kan het allemaal direct versturen.

Verstuur een Fax naar meer dan 100 landen

Verstuur eFax over de hele wereld

Vraagt u zich af waar ik een fax kan versturen? Werkt u in de VS maar faxt u vaak documenten naar uw bedrijf in Dubai? Zo ja, dan verstuurt deze slimme fax app alle faxen online; je hebt de vrijheid om je fax direct naar een andere tijdzone te sturen. Ik probeerde dit uit door een testfax te sturen naar mijn neef in Canada. Hij werd onmiddellijk op de hoogte gebracht van mijn inkomende fax. Ik vond deze functie erg handig en intuïtief. Met meer dan 100 bestemmingen om uit te kiezen, zal Fax u wereldwijd betrokken mensen niet teleurstellen.

Virtuele fax bewerken en filteren

Maak uw virtuele fax op maat

Stel je documenten samen en bewerk ze met de Fax app naar eigen wens. De gratis fax app stelt haar gebruikers in staat om alle vellen en papierwerk te controleren met klassieke filters om uw werk volledig aan te passen en gratis online te faxen. Terwijl de meeste online fax apps de aanpasbare opties beperken, stelt Fax free zijn gebruikers in staat om documenten samen te stellen, toe te voegen, bij te snijden en samen te voegen om berichten op maat te maken.

Hoewel het niet echt lijkt op een traditioneel voorblad, kunt u met deze functie nog dieper graven met persoonlijke teksten en emoji’s. Zodra u een document uploadt, kunt u een filter toevoegen aan bestanden, net als een kwaliteitsfoto-editor.

Laat saaie papieren tot leven komen met levendige strandthema’s en seizoensgebonden groeten. Een andere handige functie van Fax is het toevoegen van uw handtekening. We weten allemaal dat de meeste documenten zonder handtekening ongeldig zijn. U kunt nu een handtekening toevoegen aan elk document en het officieel maken, zodat uw werk wordt herkend.

Importeer cruciale documenten rechtstreeks uit de cloud

Importeren uit de cloud om fax te organiseren

Bewaar jij vaak veel kantoorbestanden op iCloud en Dropbox? Ik wel. Deze app maakt het makkelijk om bestanden direct te importeren vanuit elke cloud-gebaseerde dienst met een Fax login. Importeer documenten en verstuur faxen vanuit e-mail en Google Drive met gemak. Alle bestanden worden veilig en versleuteld bewaard, dus de veiligheid komt nooit in het geding.

Stel een wachtwoord in om je gegevens beschermd te houden

Blijf veilig met een persoonlijke pin

Over veiligheid gesproken, datalekken komen tegenwoordig veel voor. Het goede nieuws is dat de Fax-app een geavanceerde vergrendelingsfunctie heeft om al uw gegevens en bestanden te beschermen. Voeg simpelweg een viercijferige pincode toe en maak je nooit meer zorgen dat iemand bij je gegevens kan.

Afsluitende verklaringen

Na enige tijd met de Fax app gewerkt te hebben, kan ik eerlijk zeggen dat dit de beste fax app is die momenteel beschikbaar is voor iPhone. Volgens business2society versturen wij mensen nog steeds zo’n 17 miljard faxen per jaar. Hoewel het waarschijnlijk niet meer zoveel is als in de jaren negentig, is fax nog steeds een onderdeel van ons zakelijk leven. Er zijn concurrenten op de elektronische faxmarkt. Toch heb ik gemerkt dat de meeste van de populaire online-gebaseerde websites zijn.

Faxen vanaf een van die websites vereist vaak de noodzaak om op een MacBook te stappen. Met Fax voor iPhone is mobiliteit een winnende factor die andere online faxdiensten overtreft. Of u nu dagelijks of voor specifieke doeleinden een fax verstuurt, het hebben van een krachtige virtuele faxmachine in uw zak is erg handig.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.