Beste automatische gespreksopname app voor iPhone

Article By: admin | Reviewed by : Editorial Board | Published on: April 18, 2021 , Last updated on : November 18, 2021
onbeperkt oproepen opnemen op iPhone

Een korte introductie

Bent u op zoek naar de beste gespreksrecorder app voor iPhone? Het kiezen van de juiste opname app kan een ontmoedigende taak zijn van de honderden andere opties die beschikbaar zijn. Verspil je zweet niet, want wij hebben het werk voor je gedaan.

Downloaden Gespreksrecorder voor Telefoon app. Het is ongetwijfeld een van de beste gespreksopname apps die er zijn met meerdere handige functies zoals gespreksopname, voice memo, audio bewerken, direct delen, en nog veel meer.

Laten we dit meteen duidelijk maken; het opnemen van gesprekken op de iPhone is niet iets wat Apple bewust toestaat voor haar gebruikers. Maar of het nu persoonlijke of zakelijke communicatie is, we moeten af en toe gebruik maken van opnames om details van eerdere gesprekken te onthouden en bij te houden. Dus hoe een telefoongesprek opnemen op de iPhone of tape conferenties, studie sessies en vergaderingen voor toekomstige behoeften? Het antwoord ligt in deze beste automatische Call Recorder voor iPhone app met tal van praktische en geschikte tools.

Top voordelen van Call Recorder voor Telefoon | Gemakkelijk en Krachtig

Te midden van online spraakrecorders en App Store hulpmiddelen, is Gespreksrecorder voor Telefoon uniek om een aantal redenen. De state-of-the-art functies verbeelden relevantie en bruikbaarheid om de best mogelijke service te bieden. Laten we eens duiken naar een aantal van zijn tools voor geavanceerd gebruik.

Inkomende en uitgaande gesprekken opnemen

opname van inkomende en uitgaande gesprekken op iPhone

Met deze gratis telefoonrecorder app kun je zowel inkomende als uitgaande gesprekken opnemen voor een onbeperkt aantal keren. Het ontwerp en de manoeuvreerbaarheid maken het gebruik gemakkelijker en moeiteloos.

 

Om inkomende gesprekken op te nemen, tikt u op de knop “gesprek toevoegen” nadat u het gesprek hebt ontvangen en voegt u het gesprek meteen samen om de opname te starten. Het proces is vergelijkbaar met uitgaande gesprekken. Nadat u een telefoongesprek hebt gevoerd, voegt u het gekozen nummer toe aan de conferentie door op samenvoegen te tikken zodra de ontvanger uw gesprek ontvangt.

 

Het bewaren van belangrijke gesprekken, zakelijke discussies, lessen, etc., is nog nooit zo eenvoudig geweest. Download en installeer de applicatie gratis, sta de nodige toestemmingen toe die door de app worden vereist, en dat is het! Neem telefoongesprekken on the fly op, sla ze op je apparaat op, en krijg direct toegang tot de bestanden vanuit de app.

Spraakmemo opnemen

stem opnemen op uw iPhone

Deze iPhone-oproeprecorder is niet beperkt tot het opnemen van telefoongesprekken, want het heeft ook een ingebouwde functie voor het opnemen van stemmen. Ja, je kunt belangrijke notities en herinneringen opnemen met deze gratis audiorecorder en ze opslaan voor latere doeleinden. Maak spraakmemo’s met slechts een enkele “tik om te beginnen” optie en nooit verliezen uw waardevolle verklaringen.

 

De geluidsrecorder is nauwkeurig, efficiënt en produceert opnames van hoge kwaliteit. Zing uw favoriete nummers, reciteer een gedicht, stuur opgenomen berichten naar vrienden, of zelfs hefboomwerking stukken informatie met behulp van deze geweldige app. U kunt dit ook toepassen om juridische kwesties te ondersteunen, officiële beweringen op te nemen, en nog veel meer.

Apparaat- en Cloud-opslag

Opname opslaan op het apparaat

Een ander nuttig onderdeel van deze app is het gratis cloudopslagsysteem. Call Recorder voor iPhone biedt haar gebruikers om gesprekken op te nemen op de iPhone en op te slaan zowel on-device en won cloud. De opslag optie komt gratis met de app. De spontane actie maakt het makkelijker om opnames op te slaan en eenvoudig te downloaden.

 

Sla alle gesprekken op uw iPhone op, direct toegankelijk binnen de app en tegelijkertijd in de cloud. Het is een ongelooflijk handige optie die een back-up maakt van al uw kritieke bestanden voor herstel. Het stelt je ook in staat om opnames uit het verleden te downloaden uit de opslag, waardoor het veilig is en absoluut onmogelijk om in de toekomst waardevolle bestanden te verliezen.

Opnamen bewerken

opgenomen sporen bewerken

Je kunt nooit genoeg hebben aan deze iPhone voice recorder pro als het gaat om veelzijdigheid en gemak. Met de gratis audio-editorfunctie van de app kun je je opgenomen tracks op elk gewenst moment bewerken, trimmen en de grootte aanpassen. Bewaar het cruciale gedeelte van een college, laat jezelf studeren over een specifieke sessie, herinner jezelf aan de details van een zakelijke vergadering door het verkleinen van de opgeslagen bestanden.

 

Sleep en trim met gemak om ongewenste delen van een cursus te verwijderen en bewaar de delen die u wilt voor toekomstig gebruik. Het voordeel van deze component is ongeëvenaard omdat het geen veel voorkomende functie is onder de meeste vergelijkbare apps die er zijn.

Opgenomen bestanden delen en exporteren

opnamen delen met vrienden

Tot slot kunt u met deze automatische gespreksrecorder voor iPhone uw opnames direct delen nadat u ze hebt opgeslagen. Gebruik deze gespreks- en vergaderrecorder om vergaderingen, brainstormsessies en telefoongesprekken op te nemen en bewerk ze indien nodig met de stembewerker. Zodra uw bestand klaar is, tikt u op het menu van de opgenomen track en navigeert u naar de optie Delen.

 

Een lijst met beschikbare toepassingen en kanalen wordt getoond op de pagina van waaruit u gemakkelijk uw bestanden kunt kiezen en verzenden. Ofwel AirDrop, mail, bericht is een aanbevolen kanaal, evenals social media shares zoals Facebook, Instagram, Whatsapp, of iets volgens uw voorkeur platform.

Afronding

Call Recorder for Phone is een all-rounder utility app die wordt geleverd met tal van functies met betrekking tot gespreksverslagen en nog veel meer. Samen met het slimme ontwerp en de intuïtieve interface, navigeren en het gebruik van de app is super eenvoudig. Download en installeer Gespreksrecorder voor telefoon; een veelzijdige alles-in-één app die telefoongesprekken op iPhone kan opnemen, nummers kan bewerken en bestanden op verzoek kan opslaan. Deel met vrienden en collega’s voor betere communicatie en gemak door uw persoonlijke en professionele leven.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.