Beste visitekaartscanner voor iPhone om zakelijke referenties veilig te delen en te organiseren

Article By: SEO Expert | Reviewed by : Editorial Board | Published on: April 18, 2021 , Last updated on : November 18, 2021
De holdings telefoon van de bedrijfspersoon die de app van de adreskaartlezer toont

Het voorwoord.

Wat als je portefeuille niet overvol zou zitten met noodzakelijke visitekaartjes? Wat als essentiële bedrijfsnummers en e-mailadressen direct binnen handbereik zijn? We horen duizenden van dergelijke wat-als in elk geval in de zakelijke omgeving. Dat is de reden waarom we gebracht in de Visitekaartjes Scanner app. U kunt de Visitekaartjes Scanner HD downloaden en afscheid nemen van de traditionele manier van het opslaan van visitekaartjes en bedrijfsinformatie.

Eén bedrijfsscanner app die het allemaal doet

Best Business Card Scanner for iPhone

Voorbij zijn de dagen van het stapelen van visitekaartjes in je portemonnee. Het is tijd voor Bbedrijfskaart scanner 3D, een must-have eenvoudige maar, praktische iPhone zakelijke hulpprogramma dat u helpt opslaan, opslaan, delen en organiseren van een groot aantal visitekaartjes in het bedrijfsleven.

Visitekaartjes scanner HD is de meest intelligente manier om visitekaartjes of visitekaartjes te verzamelen en te beheren. U hoeft nu niet meer te vertrouwen op het uitwisselen van papieren kaartjes. De intelligente app integreert een effectieve QR scanner om gegevens van de kaart te verzamelen in een oogwenk. Deze gegevens worden goed georganiseerd opgeslagen en zijn direct beschikbaar waar en wanneer nodig.

Benadrukken van gunstige aspecten van visitekaartscanner HD

De visitekaartscanner klinkt misschien eenvoudig, maar het is verpakt met enkele essentiële functionaliteiten die nodig zijn in een alledaagse business scenario. Bijvoorbeeld, deze bijzondere iPhone-app is een effectieve visitekaartscanner, een virtuele kaart organisator. Samen met dat, kunt u uw eigen virtuele kaart informatie rechtstreeks vanuit de app. En dat is nog niet alles. Deze mobiele business app heeft nog een paar andere goodies in zijn mouw. In dit segment van de blog, zullen we verkennen elk van deze waardevolle functies van de Visitekaartjes Scanner app.

Een responsieve QR visitekaartscanner

Image-4

Het wonder van de technologie heeft het leven vanuit elke mogelijke hoek veel gemakkelijker gemaakt. Deze golf lijkt te hebben getroffen vrij hard op corporate sectoren. Met dat in het achterhoofd, heeft de Visitekaartjes scanner app een top-of-the-class QR code scanner geïntegreerd in haar functionaliteit lijst. Deze optie is zeer responsief en kan effectief QR-codes van visitekaartjes decoderen om waardevolle gegevens te verzamelen, zoals de naam van de kaarthouder, het contactnummer, het e-mailadres, enz. en deze opslaan in de app-lade.

Uw virtuele kaarthouder

Image-8_1

De oude dagen van het dragen van een dikke portemonnee zijn voorbij. U hoeft geen tientallen visitekaartjes op te stapelen in uw handtas. Alles wat je nodig hebt is de Visitekaartjes Scanner HD op je iPhone. Deze effectieve iOS app kan uw virtuele slimme kaarthouder zijn. Het draagt alle visitekaartjes van uw zakelijke partners en klanten. Een visitekaartjes scanner applicatie is een betrouwbare organisator die organiseert en gemakkelijk weer te geven opgeslagen visitekaartjes en kaartinformatie. Dergelijke functies besparen uiteindelijk kostbare tijd, maken informatie over entiteiten direct beschikbaar, en voorkomen ongewenste misplaatsing van gegevens.

Een gemakkelijke manier om uw bedrijfsinformatie te bewerken

Image-3

Deze virtuele card manager slaat visitekaartjes op en organiseert ze. Daarnaast kan deze iPhone applicatie ook uw eigen referenties opslaan en bewerken. De zakelijke hulpprogramma app opent scopes toe te voegen en verwijderen van gegevens die nodig zou kunnen krijgen na verloop van tijd. U kunt eenvoudig bewerken en bijwerken van de kaarthouder naam, professionele benaming, contactnummers, e-mail referenties, en websites van alle personen van wie visitekaartjes zijn al opgeslagen in de app geschiedenis.

Bel of e-mail rechtstreeks vanuit de app

Image-5

Een zeer handige faciliteit die deze iPhone app biedt is de in-app bel en mail optie. Ja! Met een Visitekaartjes Scanner HD, kunt u nu direct bellen elke kaart eigenaar. Alles wat je hoeft te doen is gewoon selecteert u het opgeslagen contact nummer van de virtuele kaart opgeslagen in de app geschiedenis. Na het selecteren, zal het nummer worden doorgestuurd naar de standaard inbel functionaliteit van de telefoon. Hetzelfde geldt voor e-mail opties, waar u volledige toegang krijgt tot meerdere e-mailing gateways rechtstreeks vanuit deze intelligente app voor het verzenden van belangrijke e-mails.

Bewaar belangrijke visitekaartjes op de favoriete afdeling

Image-6

Een andere functionaliteit die helpt tijd te besparen in het real-life scenario is om relatief meer belangrijke visitekaartjes apart te houden. De zakelijke visitekaartjes organizer heeft deze aparte favoriete module. Hier kunnen alle kaarten apart worden opgeslagen die relatief belangrijker zijn dan andere opgeslagen visitekaartjes op de app.

Wrap-up image showing various functional interfaces of business card scanner app

Laatste gedachten

Visitekaartscanner HD is ongetwijfeld een van de meest nuttige iOS apps die het leven in de zakelijke agenda een stuk gemakkelijker maken. In aanvulling op alle spannende en waardevolle functies die de visitekaartscanner app gemakkelijk biedt, biedt het een handige faciliteit om deze gegevens te delen met collega’s op de weg. Vermelding van deze uiteindelijk geeft aan dat dit een feature-rijke app die waardevol is in zijn eigen stand.

Gebruikers die visitekaartjes scanner HD zoeken ook proberen om onze een andere nuttige app; QR code lezer. U kunt leren over het op de blog met betrekking tot QR-code lezers voor iPhone. Samengevat, als je wilt een handige mobiele visitekaartjes scanner en organisator, raden wij u aan om te downloaden Visitekaartjes Scanner HD. Wees gerust dat deze innovatieve iPhone app het zakelijke leven veel toegankelijker en plezieriger voor u zal maken.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.