Hoe een PDF-document ondertekenen op iPhone | Leer 3 beste manieren

Article By: admin | Reviewed by : Editorial Board | Published on: January 24, 2022
Hoe PDF-document ondertekenen op iPhone

Laten we beginnen.

 

Over de hele wereld zijn PDF’s het standaard documentformaat geworden. Belangrijke documenten moeten soms van uw handtekening worden voorzien. U kunt nu direct een PDF-document ondertekenen met uw iPhone. Dankzij apps van derden zoals Scanner App – PDF Editor and some native iPhone features. This blog post will find out how to sign a PDF document on iPhone using three different methods.

 

Ontdek hoe u een PDF-document op iPhone ondertekent met Scanner App – PDF Editor

 

De iOS heeft een ingebouwde mogelijkheid om papieren te ondertekenen. You might wonder why you need to utilize a third-party application instead. Er zijn legitieme redenen om een app van derden te gebruiken. De Scanner App is meer dan alleen een PDF-scanner met een optie voor elektronische handtekeningen. Aside from the helpful e-signature tool, u krijgt PDF scanning, de mogelijkheid om samen te voegen en omzetten van foto’s naar PDF-documenten, filters, en OCR-technologie om elk document te scannen, naast andere dingen.

 

Dat is niet alles wat Scanner App tot de beste PDF scanner app voor iPhone. Dankzij het slimme algoritme van de Scanner-app kunt u foto’s maken bij weinig licht en met een uitstekende randherkenning. U kunt fotofilters gebruiken voor een nauwkeurigere bewerking en correctie van de belichting. Uw PDF ziet er professioneler uit als u het juiste filter gebruikt. Laten we nu eens kijken hoe Scanner App u kan helpen bij het leren ondertekenen van een PDF-document op de iPhone.

Installeer Scanner App – PDF Editor gratis op uw iPhone om snel en eenvoudig een digitale handtekening aan PDF-documenten toe te voegen en verken tal van geavanceerde opties voor het bewerken van PDF’s.

Stappen voor het ondertekenen van een PDF-document op iPhone via de Scanner App – PDF Editor:

Hoe onderteken je een PDF-document op iPhone via de Scanner App - PDF Editor?
  • Open Scanner App – PDF Editor
  • Vervolgens, selecteer uw document op de startpagina
  • Linksonder staat de knop Bewerken, tik daarop
  • Nu, selecteer Handtekening uit het menu
  • Als je op het handtekening menu tikt, krijg je de optie om je handtekening te tekenen met je vinger
  • Teken je handtekening, en klik dan op de vink knop in de rechter benedenhoek van je scherm om op de pagina te komen waar je de grootte en plaatsing van je handtekening kan wijzigen
  • Tik tot slot nogmaals op de vink knop en vervolgens op Klaar in de rechter bovenhoek om je document met handtekening op te slaan

Ontdek hoe je een PDF-document ondertekent op iPhone met de Markup tool van iPhone

 

De iOS-functies zijn ontworpen om het leven van gebruikers gemakkelijker te maken, en met het ingebouwde opmaakgereedschap van de iPhone is het eenvoudig om een handtekening te maken en opnieuw te gebruiken. Hou er wel rekening mee dat deze manier alleen bedoeld is voor diegenen die geen uitgebreide mogelijkheden nodig hebben en alleen willen dat het Markup-tool basisfuncties uitvoert. In most circumstances, though, it is still useful.

 

Stappenplan voor het ondertekenen van een PDF-document op iPhone met Markup-tool:

Hoe onderteken je een PDF-document op iPhone met Markup tool?
  • Open een PDF bestand uit je telefoon opslag
  • In de rechter bovenhoek, selecteer het Markeer icoon
  • Markeer gereedschappen zullen hieronder tevoorschijn komen, tik op het Plus icoon
  • U zult de Ondertekening optie zien, selecteer deze om het handtekening menu te krijgen
  • Teken uw handtekening met uw vingers en tik op de Klaar knop
  • U zult in staat zijn om de grootte te wijzigen en uw handtekening te plaatsen in het volgende menu
  • Tik op het Klaar icoon, dit keer in de linkerbovenhoek van het scherm
  • Uw bestand wordt opgeslagen met uw digitale handtekening op het document

Een coole functie van de Markup tool is dat het meerdere handtekeningen kan opslaan, zodat je het later op verschillende PDF bestanden kan gebruiken. De Markup tool is ook bruikbaar bij het surfen op het net en door een PDF document. Daarvoor moet je een PDF document openen in Safari. Tik op het share icoontje, scroll een beetje naar beneden, en je ziet de Markup optie.

Ontdek hoe je een PDF-document ondertekent op iPhone met de Notes-app

 

Het hulpmiddel Markup is ook beschikbaar voor gebruik in de Notes-app. You can use this tool to sign PDFs on your iPhone. De meeste gebruikers gebruiken de Notities-app alleen voor eenvoudige taken. De toevoeging van Markup-functies in de Notities-app maakt het gemakkelijker voor iPhone-gebruikers om PDF-documenten digitaal te ondertekenen wanneer dat nodig is. Je kunt gemakkelijk achterhalen hoe je een PDF-document ondertekent op iPhone met de Notes-app als je een paar basisstappen volgt.

 

Stappen voor het ondertekenen van een elektronische handtekening op de iPhone met de Notes-app:

hoe snel bericht te verwijderen op iphone
  • Open de Notities app
  • Tik op het schrijficoontje om naar het toetsenbord te gaan met een horizontaal menu
  • Selecteer het camera-icoon en tik op Documenten scannen
  • Sla het document op en ga naar het hoofdmenu om het document te vinden
  • Open je document, en onderaan zie je het Markup icoon
  • Tik op het Markup icoon om de handtekening tool te vinden
  • Teken je handtekening met je vingers en tik op de Gereed knop

Je kunt de vorige stappen doorlopen over hoe je een PDF-document op iPhone kunt ondertekenen met de Markup tool. Een digitale handtekening zetten op een PDF-bestand is echter lastig met de Notities-app. Je kunt de Scanner App – PDF Editor uitproberen voor gemak en snelle resultaten.

Eindgedachten

 

De iPhone is een krachtig apparaat met een solide basis voor geweldige apps van derden, zoals Scanner App – PDF Editor. U kunt uw iPhone apparaat gebruiken om ingewikkelde taken effectief uit te voeren met behulp van dergelijke toepassingen, zoals u kunt zien in dit blog artikel over hoe eenvoudig het is om een digitale handtekening toe te voegen aan uw documenten. U kunt ook de Scanner app gebruiken om scan books en maak er een digitale kopie van zonder enige moeite. The tools are in your hands, but you have to learn how to utilize them. Wij hopen dat dit blogartikel je van wat nuttige informatie heeft voorzien.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.