10 Beste grappige gezichten apps voor iPhone die u kunt gebruiken

Article By: admin | Reviewed by : Editorial Board | Published on: March 29, 2022 , Last updated on : January 20, 2024
10 best funny faces apps for iPhone

Als je je verveelt, kan de grappige gezichten app je laten grinniken en je helpen de tijd te doden. De App Store maakt het eenvoudig om een grappige gezichten app van een derde partij te verkrijgen. De meeste apps van derden kunnen slordig overkomen, of ze missen de functies die je nodig hebt. Om dit probleem op te lossen hebben wij een lijst gemaakt van de 10 beste grappige gezichten apps voor iPhone toestellen. U kunt de apps en functies op deze pagina bekijken voordat u beslist welke het beste bij u past.

Beste grappige gezichten apps voor iPhone | Top Picks

De meeste apps voor grappige gezichten hebben maar één doel: de foto die je hebt gekozen in een grappige vorm te vervormen. Sommige apps hebben geavanceerde mogelijkheden, zoals het vervangen van het gezicht van een beroemdheid door je eigen gezicht. Ze kunnen je gezicht ook op een stripfiguur laten lijken. De hier getoonde apps behoren tot de beste die in de App Store verkrijgbaar zijn. Deze apps zullen jou en de persoon met wie je de afbeelding deelt laten grijnzen. Laten we nu eens kijken naar de lijst van de 10 beste grappige gezichten apps voor de iPhone.

Top 10 beste grappige gezichten apps voor iPhone

Face Photo Editor

Prijs: Gratis – Biedt In-App Aankopen

Compatibiliteit: iOS 14.0 of hoger

FaceApp is meer dan 500 miljoen keer gedownload en is een van de populairste apps in zijn categorie. Deze feature-rijke app bevat een aantal opties om het uiterlijk van een foto volledig te veranderen. Het heeft krachtige AI in staat om uw selfies te transformeren in modellering shots. Of, je kunt je gezicht er grappig uit laten zien met zijn bewerkingstools.

Aanbevolen lectuur: 13 beste apps om foto’s op iPhone te vervagen in 2022

Met het robuuste algoritme van deze app kun je je gezicht moeiteloos veranderen van jong naar oud. Je kunt zelfs gezichtsbeharing toevoegen aan een foto van jezelf en je social media-maatjes verrassen. FaceApp is al lange tijd een populaire applicatie voor het social media platform. De reden daarvoor is de functies die het biedt aan zijn gebruikers; de populariteit van deze app is constant gebleven.

De belangrijkste kenmerken van de FaceApp:
  • Indruk filters
  • Voeg gezichtsharen toe
  • Mogelijkheid tot het wijzigen van haarkleur en -stijl te veranderen
  • Mogelijkheden om je leeftijd te veranderen
  • Mogelijkheden om je leeftijd te verhogen of leeftijd te verlagen
  • Je kunt gezichten verwisselen met vrienden
  • Gewichtsfilters om je groter of kleiner te maken
  • Je mag je foto morphen met je favoriete beroemdheid
Snapchat

Prijs: Gratis – Biedt In-App Aankopen

Compatibiliteit: iOS 11.0 of hoger

De populariteit van Snapchat is de laatste jaren enorm gestegen. De fotofilters zijn de sleutel tot het succes. De app heeft een heleboel virale filters gecreëerd, en het ziet er niet naar uit dat ze snel zullen verdwijnen. Snapchat’s gezichtsidentificatie en augmented reality technologie behoren tot de meest krachtige functies. Deze app kan je gezicht in een kipnugget veranderen! Zo, je krijgt waarschijnlijk een idee van welke andere bizarre Snapchat filters er voor je beschikbaar zijn. Deze app heeft veel functies om jezelf er grappig uit te laten zien.

De belangrijkste kenmerken van Snapchat :
  • Gebruikers kunnen filters toevoegen, afbeeldingen tekenen, en teksten toevoegen zoals zij dat willen
  • Interactieve filters
  • Stelt gebruikers in staat gezichten te verwisselen met de persoon naast hen
  • Mogelijkheid om filters te gebruiken op video’s
Crazy Helium Funny Face Voice

Prijs: Gratis – Biedt In-App Aankopen

Compatibiliteit: iOS 10.0 of hoger

Dit grappige gezicht app heeft niet zo veel functies als de laatste twee hierboven vermeld. Maar Crazy Helium Funny Face Voice is werkbaar bij de meeste gelegenheden. Het heeft een aantal fatsoenlijke filters om je gezicht een grappige look te geven door het veranderen of verwisselen van je gezicht. Het heeft unieke functies, zoals een tool om je stem te veranderen. Je kunt ook twee grappige filters mengen om er één te maken.

De belangrijkste kenmerken van de Crazy Helium Funny Face Voice:
  • Meer dan 500 grappige gezichtsfilters
  • Unieke video effecten
  • Live gezichtsfilters
YouCam Fun - Live Face Filters

Prijs: Gratis

Compatibiliteit: iOS 112.0 of hoger

Het is klein van formaat, maar heeft een behoorlijke collectie grappige filters. YouCam Fun heeft grappige live filters die onmiddellijk een typische foto in iets grappigs veranderen. Naast het maken van grappige beelden, kunt u foto’s bewerken met lichtlekken, achtergronden, of thema’s met deze grappige gezichten app.

De belangrijkste kenmerken van de YouCam Fun:
  • Volop stickers met live functies
  • Fatsoenlijke collectie thema’s, achtergronden, en lay-outs voor selfies
  • Eenvoudige interface
Selfish - Funny Face Masks

Prijs: Gratis – Biedt In-App Aankopen

Compatibiliteit: iOS 10.0 of hoger

Deze app mist misschien geavanceerde functies als andere premium apps, maar er zijn genoeg filters om je bezig te houden. Het heeft meer dan duizenden grappige gezicht filters, en ze veranderen elke dag. Een negatief ding dat u kan ergeren is de constante advertentie in deze toepassing. Daarnaast is Selfish een fatsoenlijke app die u kunt proberen op uw iPhone.

De belangrijkste kenmerken van de Selfish – Grappige Gezichtsmaskers:
  • 1000+ gezichtsfilters
  • Goede verzameling van unieke effecten, filters, en maskers
  • De filters veranderen dagelijks voor gebruikers om elke dag iets nieuws te proberen
Face Swap Live

Prijs: $0,99

Compatibiliteit: iOS 8.0 of hoger

De leukste functie van Face Swap Live is de Mask Costume Mode. Je kunt je look aanpassen door een hoed, bril of baard op je gezicht te zetten. Deze app kan gezichten rechtstreeks vanuit de camerabeelden verwisselen. Als je een huisdier hebt, kun je met deze app je bewegende mond op zijn gezicht plaatsen!

De belangrijkste kenmerken van Face Swap Live:
  • Verwissel je gezicht in real-tijd
  • Creëer je maskerbibliotheek
  • Gezichtsvervormende tools voor onbeperkt plezier met je gezicht of dat van anderen
Funny Face - Photo Editor

Prijs: Gratis

Compatibiliteit: iOS 8.0 of hoger

Deze app had hoger op de lijst kunnen staan als er geen advertenties waren geweest. Anders dan dat u kunt een geweldige tijd met behulp van de functies hebben. De app heeft veel leuke en grappige dingen om je beeld te tweaken. Je kunt deze app ook aanraden aan kinderen. Momenteel is de Funny Face App gratis in de App Store.

De belangrijkste kenmerken van Funny Face – Foto-editor:
  • De app is geheel gratis te gebruiken
  • Meer dan 2000 stickers in de bibliotheek
  • Geanimeerde stickers
Facelab - Face Editor & Beauty

Prijs: Gratis – Biedt In-App Aankopen

Compatibiliteit: iOS 14.0 of hoger

Facelab functioneert normaal gesproken als een beauty app. U kunt de hulpmiddelen echter gebruiken om uw gezicht een nieuwe vorm te geven met grappige vormen. Je kunt je gezicht en kaak gemakkelijk afslanken om een grappige look te geven aan elke foto. Het nadeel is dat de meeste van de geavanceerde functies zijn vergrendeld achter de in-app aankoop.

Kernmerken van het Facelab:
  • Handige tools om een afbeelding een andere vorm te geven
  • Tools om alle delen van je gezicht
  • Mogelijkheid om je gezicht te veranderen om het er oud of jong uit te laten zien
Funveo Funny Face Swap Filter

Prijs: Gratis – Biedt In-App Aankopen

Compatibiliteit: iOS 12.0 of hoger

Funveo is een andere lichtgewicht app op de lijst met tonnen functies in vergelijking met zijn grootte. De filters in deze app zijn maf en grappig en laten je je creativiteit gebruiken om grappige gezichten te trekken. Een negatief punt dat je kunt ervaren bij het gebruik van deze app is het stabiliteitsprobleem. Tijdens onze test crashte de app willekeurig. Als de ontwikkelaar dit probleem oplost, kan Funveo zich consolideren als een van de beste grappige gezichten filter apps.

De belangrijkste kenmerken van de Funveo:
  • Unieke gezichtsfilters
  • Het neemt weinig ruimte in op je iPhone
  • Geweldige filters en beeldkwaliteit
Faceover PhotoFace Swap

Prijs: Gratis – Biedt In-App Aankopen

Compatibiliteit: iOS 12.4 of hoger

Probeer deze app als je je geen zorgen maakt over het ontbreken van geavanceerde functies. Faceover is een eenvoudige gezicht verwisselen app waarmee je snel grappige afbeeldingen van meme-kwaliteit met je gezicht te maken. Verwacht geen hoge kwaliteit beeldkwaliteit met zijn functies. Echter, je kunt tonnen plezier hebben met dit grappige gezicht filter app.

De belangrijkste kenmerken van de Faceover:
  • Verwissel je gezicht met wat dan ook
  • Eenvoudige en snelle interface om direct grappige gezichten te creëren

Eindopmerkingen

De apps die in dit blogartikel worden genoemd, behoren tot de beste grappige gezichten-apps op de markt. FaceApp en Snapchat, bijvoorbeeld, zijn twee van de meest innovatieve en meest gebruikte apps. Je kunt ook andere apps uitproberen, want elke app heeft zijn eigen unieke set functies.

Over het geheel genomen kan de gekheid van de funny face apps een sombere dag snel opvrolijken. Met deze apps kun je ook je creativiteit uiten door materiaal voor jezelf en je vrienden en familie te maken. Als dit artikel nuttig blijkt te zijn, wil je misschien ons artikel over – 10 Beste Symbol Keyboard Apps voor iPhone.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.