Hoe geluid te versterken op iPhone: Speel muziek af en voeg geluidseffecten toe met Equalizer Fx

Article By: admin | Reviewed by : Editorial Board | Published on: March 28, 2021 , Last updated on : November 21, 2021
Versterk geluid op iPhone

Met Equalizer Fx

Waarom Equalizer Fx voor uw iPhone of iPad? Helpt deze iOS-app de prestaties van de luidspreker van uw telefoon te verbeteren of fungeert het als een volumeversterker? Werkt het als een audio enhancer; Maakt deze app iPhone luidsprekers luider? Het antwoord is gewoon nee. Deze iOS app doet geen van deze. Het is gewoon een intelligente geluid configureren en bas boosting tool voor iPhone die geluid kan versterken en verbeteren van uw muziek luisteren ervaring heel wat.

Kenmerken van deze app

Equalizer Fx is exclusief gebouwd voor iPhone dat een opmerkelijke muziekeditor ervaring levert. Deze app wordt geleverd met een vereenvoudigd menu dat alle kernfunctionaliteiten categoriseert, te beginnen met het verkenner menu aan het begin van deze applicatie. Deze container toont de muziekbibliotheek die is opgeslagen in het interne geheugen van uw toestel. Equalizer FX classificeert en toont op ingenieuze wijze al uw bestaande muziek in de opslagplaats.

Een echte liedjesschrijver

Deze zijn geparkeerd onder verschillende albums, genres, en artiesten. Vervolgens komt de verkenner optie. Hier wordt uw favoriete muziekcollectie op een georganiseerde manier weergegeven; daarom is het nu heel eenvoudig om uw favoriete nummer te selecteren. Deze muziekspeler biedt ook een geïntegreerde lade voor gedownloade nummers die u onlangs hebt geïmporteerd uit cloud stores. Aan de andere kant wordt het zoekpictogram gebruikt bij het sorteren van een favoriet nummer uit een groot volume van muzieknummers in uw telefoonopslag.

Functionaliteiten die u niet mag missen.

geluid versterken met audio visualizer

Coole muziek visualisers

De lijst van functies die tot nu toe zijn genoemd, klinkt misschien typisch, en het moet worden toegegeven dat u ze in verschillende andere audioconfiguratie-apps zult vinden. Echter, de echte goodies liggen hier voor het grijpen. Equalizer FX wordt geleverd met verschillende visuele geluidsniveau meters of muziek visualizers. U kunt kiezen uit verschillende opwindende variaties van kleur en stijl bij het selecteren van uw favoriete muziek frequentie meter.

Basversterkers die elke beat benadrukken

Een andere gemarkeerde module van deze app is de bass boosting optie. Ja! De bas bar van deze app is echt geweldig! U kunt voelen het apparaat trillen als je het verhogen van de bas bij het luisteren naar uw favoriete geluiden. De merkbare veranderingen zijn meer prominent wanneer uw apparaat is aangesloten op uw auto luidsprekers, Dolby home theater, multi-channel thuisbioscoop, of met een paar goede kwaliteit koptelefoon. U kunt het niveau van baseffecten instellen dat u in uw muziek wilt ervaren; u hoeft alleen maar de basbalk aan uw voorkeur aan te passen.

Een breed scala van audio tuners

Niet in de laatste plaats. Deze app wordt geleverd met een audio-equalizer sectie. Afstemmen met een deuntje heeft zijn eigen definities in dit gedeelte van de app. Equalizer app wordt geleverd met verschillende vooraf ingestelde modi voor elke muziek. De bass boosting tool brengt uw muziek tot leven door het implementeren van de juiste surround stereo geluidseffecten aan uw nummer. Als preset is te mainstream voor u, heb je een alternatief pad in de hand; Het is een meer aanpasbare optie. Eenmaal in deze modus, heb je de mogelijkheid om je eigen equalizer in te stellen. Op dit punt heb je de controller in de hand; dus het afstemmen van je favoriete muziek zoals jij dat wilt is nu slechts een kwestie van tijd.

Wat krijg je?

Een geluidsversterking app met superieure track organizer

Basisopties van Equalizer Fx

Het is noodzakelijk om een grote hoeveelheid liedjes op je iPhone en iPad te zetten. Dit wordt essentieel, vooral wanneer het ongecategoriseerd is en standaard in de opslagruimte van uw telefoon. Het vinden van het juiste nummer op het juiste moment wordt een grotere uitdaging als je niet beschikt over een speciale muziek afspeellijst organizer op je telefoon. Maar Equalizer Fx heeft het spel veranderd. Deze ingenieuze en handige app voor iPhone en iPad wordt geleverd met een intelligente audiobibliotheek. Het organiseert nummers onder meerdere categorieën, zoals genre, artiest, album, onlangs beluisterde, of favoriet.

Een frequentiemeter die past bij uw gevoel voor stijl

Maak je klaar om je muziek funkier te maken met de bedazzled dansende bars op je telefoonscherm. De muziekfrequentiemeter van deze app biedt meerdere modi. Je kunt er een kiezen die bij je stijlvoorkeur past. Laat je jamboree losgaan met die opvallende geanimeerde audiofrequentiebalken.

Een intuïtieve basversterkende tuner om de warmte op te voeren

Functie voor basversterking

In dit deel van de app, krijg je een enkele tuner bar om uw muziek bas effecten efficiënt te verbeteren. Wanneer u de bas afstemt, krijgt u direct betere en meer diepgaande audio trillingseffecten bij elke noot van het gespeelde nummer.

Een volwaardige geluidssequencer om geluid te versterken

Geïntegreerde muziek Equalizer

Samen met andere aantrekkelijke functies die al in uw pallet zitten, komt de Equalizer app met een volledig functionele en breed-spectrum geluidssequencer en muziek tuner sectie. Deze module wordt geleverd in twee verschillende modi; de Preset en Custom modus. De Preset modus biedt je een uitgebreide collectie van voorgeprogrammeerde equalizers die bijna elk denkbaar muziekgenre in de muziekindustrie vertegenwoordigen. Als dat nog niet genoeg is, heb je een custom optie waar je het over kunt nemen en kunt tweaken met individuele muziek tuners om het geluid van je favoriete nummer naar jouw luister smaak te verbeteren.

Belangrijkste kenmerken in een oogopslag

Equalizer FX biedt tal van functies als het gaat om muziek zonder verlies. Deze app heeft zijn voetafdruk behouden van het organiseren van afspeellijsten tot het sleutelen aan favoriete muziek. Hieronder vindt u de lijst van opwindende functionaliteiten die u kunt ervaren wanneer u met deze app speelt:

  • Equalizer Fx biedt een ingebouwde organizer voor audio playlists.
  • De app integreert een intelligente afspeellijst met favorieten voor vaak afgespeelde muziek.
  • Geoptimaliseerde zoekconsole om gemakkelijk het liedje te vinden dat u zoekt uit
    een uitgebreide hoeveelheid afspeellijsten.
  • Kies uit meerdere visueel aantrekkelijke visualizers die flikkeren bij elke
    noot en beat.
  • Deze iOS applicatie heeft een grafisch aantrekkelijke maar zeer responsieve muziek bas tuner module.
  • Schakel tussen vooraf ingestelde en aangepaste geluidsversterkingsfuncties voor lossless muziek aan het eind
  • Het beschikt over een speciale muziek equalizer sectie. Dit voegt verschillende verleidelijke modi aan uw melodie. Met deze app in de hand, ervaar een verrijkte muziekkwaliteit.

Eindoordeel

Als een muziekfreak, heb je misschien al op zoek naar een perfecte audio booster of nummers speler app. Een app die altijd en overal met je meegaat. De kans dat je de ideale audio booster app hebt gevonden is vrij klein, zeker als je een iPhone of iPad gebruiker bent. De Equalizer Fx is juist voor dit doel gebouwd. Het is een duidelijke kampioen in zijn niche. Deze uitstekende equalizer app heeft deze lijst van waardevolle functies die duidelijk hebben gewezen typische muziekliefhebbers over de hele wereld.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.