Hoe YouTube-video instellen als beltoon op iPhone

Article By: Nasim Usman | Reviewed by : Editorial Board | Published on: March 10, 2022
How to set YouTube Video as Ringtone on iPhone

Laten we beginnen

 

Je kunt een ringtone maken van een video op je iPhone, maar je moet bepaalde gespecialiseerde apps gebruiken om dit te doen. Als het gaat om YouTube-video’s, moet je ze eerst downloaden op je iPhone. U kunt dit doen door de native schermrecorder tool te gebruiken. Je kunt ook een schermrecorder-app van derden gebruiken, zoals Screen Recorder for iPhone.

 

Na het downloaden van de YouTube-video, moet je de derde partij Ringtones installeren: Ringtone Maker app op je iPhone. Daarna moet je de GarageBand-app op je toestel hebben geïnstalleerd. Deze post zal je laten zien hoe je al deze apps kunt gebruiken en je leren hoe je YouTube-video kunt instellen als ringtone op je iPhone.

 

Apple maakt opzettelijk het proces van het maken van een aangepaste beltoon voor uw iPhone een karwei. Deze post heeft echter het antwoord op het probleem. Drie essentiële apps zijn nodig om een aangepaste beltoon te maken van een YouTube-video. Het proces kan er in eerste instantie moeilijk uitzien, maar de apps die u zult gebruiken, zullen de procedure vereenvoudigen. De functies van de onderstaande apps zullen je helpen te leren hoe je YouTube-video als ringtone op iPhone kunt instellen.

Lijst van de belangrijkste apps voor het maken van een aangepaste beltoon van een YouTube-video:

  • Schermrecorder voor iPhone (app van derden) of de eigen schermrecorder-app van iOS
  • Ringtone Maker
  • Apple’s GarageBand-app

Hoe neem je een YouTube-video op om in te stellen als ringtone op iPhone

YouTube video’s zijn gemakkelijk te downloaden. Het enige wat je nodig hebt is om de schermrecorder app op je iPhone te gebruiken. Je kunt deze app openen in het controlecentrum. Je kunt ook een geavanceerde app van derden gebruiken, genaamd Screen Recorder for iPhone, om een YouTube-video op te nemen.

Stap-voor-stap handleiding voor het gebruik van Screen Recorder op iPhone om een YouTube video op te nemen:

Stappenplan voor het gebruik van Screen Recorder op iPhone om een YouTube video op te nemen:
  • Veeg eerst naar beneden vanuit de rechterbovenhoek van het scherm om het Control Centre te openen.
  • De schermrecorder wordt voorgesteld als een cirkel met een punt erin. Om te beginnen met opnemen, tikt u hierop.
  • Nu wordt alles op het scherm vastgelegd na een aftelling van drie seconden.
  • Als u klaar bent, drukt u op de rode balk of blob boven in het scherm om aan te geven dat u de opname wilt stoppen.
  • De video van uw schermopname wordt bewaard in Foto’s.

Wil je van elke video een ringtone maken? Ga naar de App Store en installeer beltoon maker. Ervaar het naadloze proces van het maken van unieke beltonen voor je iPhone nu.

Hoe kan ik een YouTube-video instellen als ringtone op iPhone met Ringtones: Ringtone Maker app

 

Het opnemen van de video is de gemakkelijkste stap. Besteed nu aandacht aan de volgende stap die de app Ringtones van derden betreft: Ringtone Maker. De Ringtones app heeft functies waarmee gebruikers snel aangepaste ringtones kunnen maken. Je kunt de app ook gebruiken om audio op te nemen van een willekeurige bron en deze te gebruiken als ringtone. Bovendien heeft deze app vele ringtone collecties uit verschillende genres. Elk van hen is uniek op zijn eigen. Misschien wel het beste nut van deze app is de mogelijkheid om audio uit een video te extraheren. Je kunt dat bronmateriaal dan gebruiken om ringtones te maken zoals jij dat wilt. Bovendien kan de Ringtones app je ook helpen om de meldingsgeluiden op je iPhone te veranderen of een teksttoon voor je iPhone te maken.

 

Je moet echter wel op de hoogte zijn van de functionaliteiten van de GarageBand-app om een eigen toon te kunnen maken op basis van een YouTube-video. Het instellen van een eigen beltoon op je iPhone wordt een uitdaging zonder de GarageBand-app. Laten we daarom in de onderstaande stappen uitzoeken hoe je een YouTube-video op de handigste manier als ringtone op je iPhone kunt instellen.

Stappenplan om de Ringtones app te gebruiken om YouTube video als ringtone in te stellen op iPhone:

stappen om van een YouTube-video je ringtone te maken met de Ringtones-app van derden
  • Installeer de app Ringtones in de App Store en start hem op je iPhone.
  • Druk op de optie “AUDIO FROM VIDEO” wanneer deze verschijnt.
  • Kies de opgenomen video uit de Media om als ringtone te gebruiken.
  • Het Trimmer gereedschap zal starten, en je zult in staat zijn om de audio te trimmen. U kunt het audiogedeelte voor de ringtone selecteren met de schuifbalk eronder. U kunt ook het “FADE IN”- of “FADE OUT”-effect op de aangepaste ringtone toepassen.
  • Je kunt je aangepaste ringtone nu een naam geven en opslaan door op de knop Opslaan te klikken. Tot slot zul je in de Aangepaste sectie van Mijn Tonen de toon voor je iPhone ontdekken.

Stapsgewijze handleiding voor het instellen van een eigen toon op je iPhone met behulp van de GarageBand-app:

Steps on how to add custom ringtones on your iPhone using the GarageBand app
  • Maak een ringtone met de Ringtones: Ringtone Maker app en vind het in het Mijn Tonen gebied.
  • Tik op het symbool met de drie puntjes rechts van de naam van uw aangepaste beltoon.
  • Selecteer Ringtone installeren uit de selectie die verschijnt.
  • Selecteer vervolgens in het popup-menu Install via GarageBand.
  • Tik nu op het GarageBand-pictogram om het onderdeel “Recente programma’s” van de app te openen.
  • Zoek en tik op de aangepaste ringtone en selecteer vervolgens Delen.
  • Selecteer nu Ringtone uit de optie Lied delen.
  • Als je dat nog niet hebt gedaan, geef je de aangepaste beltoon een andere naam en tik je op het pictogram Exporteren in de rechterbovenhoek van je scherm.
  • U zult Exporteren als Ringtone zien… het zal een export proces starten op uw scherm. Laat het proces eindigen; selecteer dan “Geluid gebruiken als…”. Selecteer dan “Standaard Ringtone” uit het popup menu.

Laten we afronden

 

Dit artikel legt uit hoe je YouTube-video’s als ringtone op iPhone kunt instellen op de meest eenvoudige methode. Tenzij Apple het eenvoudiger maakt om aangepaste beltonen op je iPhone in te stellen, kun je de in dit artikel beschreven procedures gebruiken. Tot die tijd kun je Ringtones en de app GarageBand gebruiken om een eindeloos aantal unieke beltonen te maken. Bovendien kun je ervoor kiezen om je eigen alarmgeluid op je iPhone te maken met behulp van de apps die in dit bericht worden genoemd. Je kunt besluiten om verschillende apps van derden uit te proberen die worden beschreven in onze blogpost – 7 beste gratis iPhone Ringtone Maker Apps.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.