Maak een ringtone naar keuze met de beste gratis ringtone-maker voor iPhone

Article By: SEO Expert | Reviewed by : Editorial Board | Published on: April 19, 2021 , Last updated on : November 21, 2021
Geweldige ringtone maker app voor je iPhone

De mobiele ringtone van mijn collega is gewoon verschrikkelijk. Elke keer als hij afgaat, krijg ik een plotselinge schok tijdens het werk. Misschien is hij zich niet bewust van deze geweldige iPhone app genaamd de Ringtone maker. Ja, een ringtone maker is een uitstekende keuze app voor degenen die behoefte hebben om hun typische, monotone en irritante telefoon ringer te veranderen.

Dus, het is hoog tijd voor degenen die overwegen om hun iPhone’s ringtone te upgraden. Wij, in dit scenario, raden hen aan om Ringtone Maker te downloaden uit de Apple App Store. Het is de meest handige manier om melodische ringtones te maken en op te slaan op je favoriete iPhone.

Waarom is ringtone maker een game-changer?

Gezien de beperkte beschikbaarheid van kwaliteit derde partij iPhone ringtone componisten, de gratis ringtone maker hier lijkt te zijn een game-wisselaar. De app is aanzienlijk compact en vindingrijk. In tegenstelling tot andere soortgelijke apps op het internet, het heeft geen ongewenste junky functionaliteiten gepropt in het. Deze ringtone componist app concentreert zich alleen op alle noodzakelijke tools die u nodig hebt om trim uit een perfecte ringtone van uw iPhone bestaande audio-bibliotheek.

Diep graven in de gratis ringtone maker app

Enorme collectie van muziek om uit te kiezen

Nu komt het leuke gedeelte – de ringtone maker app zelf. Deze iPhone applicatie zelf ziet er esthetisch aantrekkelijk uit. De initiële interface vertegenwoordigt het grootste deel van de functionaliteit van het product, namelijk het maken van een welluidende ringtone voor je telefoon.

Het is uitgerust met een virtuele kast van muziekgenres. De lijst gaat van Country tot helemaal tot de Funky categorie. Daartussenin krijg je Rock, Electronica, Latin, Instrumental, Rap & Hip-hop, Jazz, etc. Het maakt niet uit wat voor soort muziek categorieën die u de voorkeur als een inkomende oproep waarschuwingstoon, de Ringtone maker app heeft het allemaal.

Kies uw favoriet of download het naar uw toestel

Elk van deze muziek classificaties stapelt een aanzienlijk aantal trendy audio tracks van dezelfde categorie. Alle muzieknummers zijn van beroemde zangers over de hele wereld. Je kunt deze nummers gemakkelijk downloaden en gebruiken om je eigen mooie mobiele ringtones te maken.

Specifieke ringtone maker optie om bijsnijden en maak je ringtones van nummers

Een uitgebreide audiobibliotheek voor het samenstellen van beltonen

Zodra u de ringtone app te starten, krijgt u de speciale ringtone generator optie aan de bovenkant van de lijst. Wanneer u de Ringtone maker app optie te openen, krijg je een uitgebreide gratis muziekbibliotheek. Hier krijg je al je favoriete audio tracks opgeslagen in uw apparaat opslag.

In dit segment kunt u alle functies voor bijsnijden en verkleinen uitvoeren, waardoor het een geoptimaliseerde audio-editor wordt. Hier kun je die bewerkingsopties toepassen op het audiobestand van je voorkeur in de lijst. Vervolgens kan het bijgesneden gedeelte van de muziek die je hebt geselecteerd voor de ringtone apart worden opgeslagen in de app-lade om later te worden gebruikt als een ringtone voor je telefoon.

Favoriete muzieknummers opslaan voor toekomstig gebruik

Een speciale ruimte voor favorieten

Na de Ringtones optie in de app, heb je de Favorieten die al je favoriete audiobestanden uit de audiobibliotheek verzamelt. De app slaat al je favoriete audioclips op terwijl je door de muziekbibliotheek bladert en degene die je het leukst vindt apart zet. U kunt later naar die muziek luisteren wanneer u maar wilt.

Ringtone installatiegids, delen, hernoemen en verwijderen van audiobestanden

Als je over deze opties gaat, heb je de Mijn Tones in de wachtrij. Het slaat alle gratis ringtones die u hebt gemaakt met behulp van de audio trimmer van de ringtone componist toepassing. Je kunt alle eindproducten in dit segment opslaan voor toekomstig gebruik. Het segment heeft een volledig menu dat een ringtone installatie gids, ringtone delen, bestand hernoemen, en verwijder optie bevat.

Hoe werkt het?

In tegenstelling tot beltonen voor Android-telefoons, die gemakkelijker op uw telefoon te laden zijn, volgen beltonen op het iOS-platform nogal een kronkelig pad voordat ze de belfunctie van uw iPhone bereiken. De volgende stappen zullen je heel snel door het proces van het instellen van een ringtone op je iPhone leiden.

  • Knip de ringtone uit met de ringtone-maker en sla hem op in het geheugen van je toestel.
  • De volgende stap is de hulp in te roepen van een extern apparaat, bij voorkeur een Mac of Windows PC.
  • Of u nu een Mac of Windows PC gebruiker bent, in beide gevallen moet u 7 eenvoudige stappen volgen.

In het geval u een Mac gebruiker bent

  • Eerst moet je je iPhone verbinden met de nieuwste iTunes.
  • Daarna zou een synchronisatieproces tussen uw Mac en iPhone tot stand moeten worden gebracht.
  • Wanneer u uw iPhone synchroniseert, krijgt u toegang tot de bestandsoptie van uw iPhone, waar u de inhoud van de ringtone-maker-app vindt.
  • Sleep het audiobestand dat je als ringtone wilt gebruiken naar je Mac.
  • Nu moet je het audiobestand van je Mac naar de iPhone opslag slepen en synchroniseren. Het audiobestand zal uiteindelijk op uw telefoon worden opgeslagen.
  • U vindt uw beltoonbestand in de optie Ringtone in de optie Geluid & Haptiek van de Instellingen.
  • Nu kun je eindelijk dit audiobestand gebruiken als ringtone voor je telefoon.

Indien u een Windows PC heeft

  • Verbind uw iPhone met de laatste versie van iTunes
  • Toestemming om toegang te krijgen tot informatie van uw iPhone naar PC
  • Selecteer het apparaaticoon dat verschijnt in het bestandssynchronisatievenster
  • Zodra het pictogram is geselecteerd, krijgt u verschillende opties onder de instelling in de volgende interface.
  • Onder hen, is er deze optie genaamd Bestand delen. Door het openen van deze specifieke optie, krijgt u de Ringtone Maker app.
  • Als je naar de Ringtone Maker app gaat, krijg je het audiobestand dat je eerder in deze app hebt gemaakt
  • Sleep het m4r-bestand naar uw bureaublad
  • Op de pagina voor het delen van bestanden, klikt u op de optie Tones openen. Het zal je doorverwijzen naar een container pagina
  • Sleep het audiobestand van het bureaublad naar deze container en klik op de Sync knop
  • Dat is het! Je kunt nu het m4r bestand ophalen in de Geluiden & Haptiek optie van de Instellingen.
  • Nu kun je dat gebruiken als de nieuwe ringtone van je iPhone door het simpelweg te selecteren als het belsignaal van je telefoon.

Ringtone-maker die veiligheid voorop stelt

Zet liedje om in ringtone met behulp van ringtone maker app

Misschien lijkt het proces voor sommigen op het eerste gezicht ingewikkeld. U moet echter de reden voor deze complexiteit begrijpen, en dat is dat Apple meer nadruk legt op de beveiliging van gebruikersgegevens. Het voorkomen van directe bestandssynchronisatie is onderdeel van die zorg om de vertrouwelijkheid van gebruikersgegevens.

Anyways, de ringtone maker app is inderdaad een van de meest handige apps in de markt die kan worden bediend vanaf de telefoon om mooie m4r-formaat ringtones voor iPhone te maken. Kortom, deze ringtone maker app kan produceren compatibele ringtone bestanden van uw favoriete muziek voor je iPhone.

Niet in de laatste plaats

Nu kun je iedereen verzekeren dat je een perfecte oplossing hebt voor het maken van een ringtone voor iPhone. Vertel ze over Ringtone Maker die aangepaste ringtones kan maken waar of wanneer je maar wilt.

Daarom, zodra je denkt van het veranderen van de iPhone typische ringtone en het upgraden met een meer melodieuze chime, is het verstandig om niet twee keer na te denken over het downloaden van Ringtone Maker voor je iPhone.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.