Hoe YouTube-video’s opnemen op iPhone

Article By: admin | Reviewed by : Editorial Board | Published on: January 5, 2022
hoe-om-YouTube-video's-op-iPhone-te-recorderen.jpg

Prologue

 

Je hebt je misschien afgevraagd hoe je YouTube-video’s op iPhone kunt opnemen om ze later te bekijken wanneer je interessante dingen op YouTube bekijkt. Sommige YouTube-video’s hebben een opslagoptie; het is echter de moeite waard om op te merken dat niet alle video’s beschikbaar zijn voor offline weergave. Schermrecorder-apps kunnen dit probleem oplossen, en gelukkig heb je twee opties die je kunt gebruiken om video’s op je apparaat op te nemen en op te slaan.

 

De beste optie voor het opnemen van YouTube-video’s op iPhone is het gebruik van de app Schermrecorder voor iPhone. Deze applicatie presteerde beter dan alle andere oplossingen vanwege de superieure functies. Als u echter YouTube-video’s wilt opnemen op iPhone met een gewone kwaliteit, kunt u altijd de standaard schermrecorder van de iPhone gebruiken.

 

Hoe YouTube-video’s opnemen op iPhone via schermrecorder voor iPhone app

 

Schermrecorder voor iPhone is niet zoals elke andere toepassing die u in de App Store zult vinden. Deze app is voor degenen die verlangen naar een premium ervaring. Dat betekent niet dat de app moeilijk te gebruiken is; de ontwikkelaars hebben hard gewerkt om een gebruiksvriendelijke app voor iedereen te maken.

 

Schermrecorder is een ronduit uitstekende app voor het opnemen van YouTube-video’s op iPhone vanaf bijna elk platform. Deze app geeft content creators de tools om reactievideo’s maken. De app heeft een geavanceerde FaceCam-functie voor gamestreamers en contentmakers, waarmee ze reacties en commentaar aan hun video’s kunnen toevoegen. De app maakt het ook gemakkelijk voor contentmakers om hun content zonder problemen te delen op YouTube, Facebook, Instagram of Twitch.

 

Je kunt ook een GIF maken van opgenomen video’s en deel ze met je vrienden en familie op sociale media platforms. U zult onvermijdelijk ontdekken hoe handig het schermopnameproces is geworden tijdens het gebruik van Schermrecorder voor iPhone.

Wil je weten hoe je YouTube-video’s opneemt op je iPhone? Installeer Schermrecorder voor iPhone gratis in de App Store

Video’s van YouTube opnemen op iPhone volgens de onderstaande stappen

Steps on how to record a YouTube video on iPhone
  • Open de Screen Recorder app op je iPhone
  • In het startmenu kun je de resolutie, bitrate, en framerate aanpassen.
  • Als je op de START knop tikt, kom je in het volgende menu
  • Tik op de “Start Broadcast” en wacht 3 seconden. In dit menu, kun je kiezen om de microfoon aan/uit te zetten om audio van YouTube op je iPhone op te nemen
  • Bovenaan het scherm verschijnt een rode statusbalk met de tijd
  • Open de YouTube app en speel de content af die je wilt opnemen
  • Stop de opname op elk moment door op de rode statusbalk bovenaan je scherm te tikken
  • Je kunt de opgenomen video’s terugvinden in de sectie Mijn opnames

Zo eenvoudig maakt de Screen Recorder app de opnameprocedure op je iPhone. Nadat je een clip hebt opgenomen vanuit de YouTube app, kun je de video’s bewerken vanuit de bibliotheek. U vindt al uw schermopnamen in de sectie Mijn opnamen. Vanuit deze plaats kunt u uw video’s trimmen, het volume en de snelheid aanpassen, of als u uw video’s uniek wilt maken, kunt u filters aan ze toevoegen. Je kunt van daaruit zelfs stickers aan je clips toevoegen.

Hoe je YouTube-video’s opneemt op iPhone via de ingebouwde schermrecorder

Als je de geavanceerde functies van Screen Recorder voor iPhone niet nodig hebt, kun je de ingebouwde schermrecorder op je apparaat gebruiken. Het is een eenvoudige schermrecorder-app die op de meeste platforms werkt en uw iPhone-scherm kan opnemen. In vergelijking met de Screen Recorder voor iPhone, zult u niet in staat zijn om uw video’s adequaat te wijzigen met behulp van de ingebouwde schermrecorder. Het is goed om te weten dat deze standaard schermopname-optie alleen beschikbaar is voor iPhone-apparaten met iOS 11 en latere versies.

 

Stap-voor-stap handleiding voor het opnemen van YouTube-video’s op iPhone met de standaard schermrecorder

Stappenplan hoe een YouTube video op te nemen
  • Open de YouTube app &; speel de video af die je wilt opnemen
  • Ga naar Instellingen > Controlecentrum, tik dan op de plusknop om de schermopname te starten
  • Breng het Control Center door naar boven te vegen en op de rode schermrecorder knop te tikken om te beginnen met opnemen.
  • U ziet de rode statusbalk aan de bovenkant van uw iPhone-scherm; als u hierop tikt, stopt de opname
  • Ga naar Foto’s om je opgenomen clips te vinden

Conclusie

 

Het is duidelijk dat de app Schermrecorder voor iPhone van derden veel geavanceerder is dan de standaard schermrecorder. De veelzijdigheid en het grote aantal functies die beschikbaar zijn op deze app zijn ongeëvenaard. De ingebouwde schermrecorder van de iPhone schiet op dat gebied tekort.

 

Aangezien het besturingssysteem van de iPad apparaten hetzelfde is als dat van de iPhone, kun je Screen Recorder voor iPhone ook gebruiken om YouTube video’s op te nemen op de iPad. Wil je iPhone-scherm live streamen naar Facebook? Deze app controleert dat. Misschien wil je uw gameplay opnemen; deze app kan dat ook. In eenvoudige bewoordingen, het is de beste schermrecorder app voor iPhone beschikbaar in de App Store.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.