Hoe verander je in mooie lettertypes voor iPhone

Article By: Nasim Usman | Reviewed by : Editorial Board | Published on: April 19, 2021 , Last updated on : November 21, 2021
prachtige lettertypen voor iPhone

Het Begin

Sinds de uitrol van iOS 13 heeft Apple de mogelijkheid toegevoegd om letters aan te passen en fancy fonts te gebruiken op iPhone. Deze toegevoegde toegankelijkheid is snel populair geworden en wordt door veel gebruikers gebruikt. Dus hoe kun je coole lettertypen op je iPhone wijzigen en installeren in plaats van de standaardlettertypen te gebruiken?

 

 

Download en installeer Fonts & Keyboard voor iPhone uit de App Store en rust je telefoon uit met honderden personaliseringshulpmiddelen. Wijzig lettertype stijlen, toetsenborden achtergrond, emoji’s, en coole symbolen met gemak door middel van de snelste aanpassingen

Aangepaste lettertypen en thema’s voor tekst creëren altijd een unieke visuele uitstraling voor zowel gebruikers als lezers. We gebruiken verschillende lettertypen, stijlen, thema’s in iPhone en iPad op basis van onze typestijl. Unieke lettertypen met een gepolijst uiterlijk van het toetsenbord kunnen de betrokkenheid van uw teksten effectief verbeteren en een aantrekkelijk uiterlijk creëren voor lezers en verbindingen.

 

Het vereist slechts een paar aanrakingen en eenvoudige procedures om verschillende lettertypen van Fonts & Keyboard for iPhone app te installeren. Bekijk een handige stap-voor-stap handleiding in het volgende gedeelte.

Hoe installeer je Fancy Fonts | Fonts & Keyboard voor iPhones

Deze Fonts & Keyboard voor iPhone app herbergt een uitgebreide collectie van fancy lettertypen en toetsenbord thema’s. Navigeren door het hele proces is moeiteloos omdat het bijna geen handelingen vereist.

App installeren en inschakelen

install cool fonts from the app setting

Als je coole tekstlettertypes op je iPhone wilt gebruiken, download en installeer je de app Fonts & Keyboard in de Apple App Store. De app is gratis te downloaden en bevat tal van uitgebreide aanpassingsopties, waaronder lettertypen, toetsenborden en dergelijke.

 

Na de installatie, is het eerste wat je moet doen toestaan met de nodige machtigingen gevraagd door de toepassing. Als dat klaar is, open je de app en tik je op instellingen. Helemaal bovenaan vind je een menu met de tekst “Fonts”; tik daarop. Nu heb je toegang tot alle mooie tekst en gratis lettertypes om uit te kiezen. Je kunt esthetische lettertypen, schattige lettertypen, mooie lettertypen gebruiken voor verschillende doeleinden en apps zoals Facebook, WhatsApp en Instagram.

Verander lettertype direct vanaf toetsenbord

change the stylish font from Keyboard

Zodra de instellingen zijn gedaan, het veranderen van het lettertype op de iPhone is de makkelijkste klus ooit. Deze lettertype generator app maakt het zo makkelijk dat je de applicatie niet hoeft te openen. Open gewoon een app waar je het toetsenbord kunt gebruiken en zet de typemodus aan. Zoek dan het “Font” icoontje in de linker bovenbalk van het toetsenbord en tik erop. U krijgt dan een lijst te zien met al uw persoonlijke lettertypes, waaruit u ze gemakkelijk kunt selecteren, wijzigen en uitproberen.

Speel met de beschikbare stijlen, variërend van kalligrafie lettertypen tot Instagram lettertypen, esthetische tekst tot alle verschillende lettertypen voor maximale personalisatie. Verbeter de algehele uitstraling en charme van uw berichten en inhoud door middel van ongelooflijke deze game-changer app’s collectie van lettertype stijlen.

How to change fonts on iPhone (Video tutorial)

Fancy & Esthetische Emoji toepassen

schakel het ingebouwde emoji-toetsenbord in

Interactie met emoji’s is erg populair geworden, vooral op sociale mediaplatforms. Dit is de reden waarom het een van de meest voorkomende functies van een toetsenbord deze dagen, en deze verbazingwekkende font changer app is niet anders. Het wordt geleverd met bijna duizenden emoji’s, variërend van allerlei categorieën. Het gebruik ervan is ook een eenvoudig en pijnloos proces.

 

Net als bij de fancy font app, activeer je de typemodus met behulp van een app en breng je het toetsenbord naar boven. Tik op het pictogram “Emoji” in de linkerbovenbalk en ontdek honderden reacties en symbolen op het puntje van je hand.

Het is lang geleden dat woorden genoeg waren om het tempo van de digitale media bij te houden en op te gaan in de sociale wereld. Samen met de veelzijdige functie voor het tekenen van tekst, helpt deze emoticon-bron je om je verbale uitingen duidelijker en gemakkelijker te verwoorden.

Toetsenbordthema toevoegen

beste toetsenbord thema-achtergronden

Hoewel het niet direct een fancy feature is om van lettertype te veranderen, benadrukt het herontwerpen van het thema en de achtergrond van het toetsenbord zeker het uiterlijk van de woorden. Coole letters met mooie lettertypen en een esthetische toetsenbordcontext creëren een combinatie van de perfecte smaak van uw gevoel voor design. Deze app biedt een van de beste toetsenbordinstellingen met aanpasbare lay-outs en achtergronden, waarbij de bediening zo eenvoudig is.

Om een aangepast iPhone-toetsenbordthema te selecteren, tikt u op het pictogram Achtergrond in de linkerbovenhoek van uw toetsenbordbalk. Een aantal thema’s zal onmiddellijk zichtbaar zijn waar u ofwel een landschap, populaire blauwe of gele esthetische achtergrond, of abstracte lay-out kunt selecteren en het uiterlijk van uw iPhone-scherm volledig kunt veranderen.

How to change keyboard color on iPhone (Video tutorial)

Wrap Up

Het aanpassen van de iPhone om coole nieuwe lettertypen in te schakelen en te experimenteren met woorden is nog nooit zo toegankelijk en opwindend geweest. Fonts & Keyboard for iPhone is duidelijk de beste lettertype app die er is met alle fancy lettertypen verpakt met emoji’s en prachtige toetsenbord thema’s.

Als u op zoek bent om uw iPhone toetsenbord en letter stijl te veranderen, uit te proberen en alternatieven te verkennen, dit is de oplossing om te gaan met. Volg onze eenvoudige gids over hoe te veranderen naar fancy fonts voor iPhone en installeer de app vandaag.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.