Speel muziek met de beste muziekspeler en liedjesmaker met prachtige muziek visualizer en surround geluidseffecten

Article By: Nasim Usman | Reviewed by : Editorial Board | Published on: April 19, 2021 , Last updated on : November 18, 2021
Bannerbeeld toont verschillende equalizer FX functies met bannertitel

Misschien wel de meest ontspannende sessies van uw dag worden besteed aan het luisteren naar muziek. Dus waarom zou u dat niet doen met de beste equalizer-app op de markt? Download equalizer Fx: bass booster uit de Apple App Store en verwen uw iPhone en iPad met de eersteklas muziekspeler en muziekeditor.

Een muziekspeler? Een muziek-editor? Een basversterker?

Mobiele screenshot van alle functies in Equalizer FX app

De eeuwige trend van het luisteren naar muziek is in de loop der tijd geëvolueerd. Velen van u in uw late jaren ’30 moeten iPods en Walkman’s hebben gebruikt, maar die gadgets werden alleen gebruikt om naar muziek te luisteren. U vertrouwde volledig op professionele muziekstudio’s of audiosoftware op uw desktop om een muziekstuk te verbeteren en op te waarderen.

De dagen zijn veranderd. Nieuwe mobiele telefoons zijn nu veel geavanceerder. De nieuwe iPhones en iPads zijn veel robuuster in het afhandelen van multi-taken. De wind van innovatie heeft ook door de muziekindustrie gewaaid.

Nu hoef je je niet meer druk te maken over het zelf bewerken van muziek op je desktop. Een krachtige sound editing en enhancement tool op je mobiele telefoon kan het allemaal. Equalizer Fx is een compacte maar krachtige toepassing speciaal gebouwd voor iPhone en iPad.

Deze innovatieve toepassing kan muziek afspelen in bijna alle hoorbare bestandsformaten. Dus, zeg vaarwel tegen alle typische derde partij muziekspelers online. Als je alles-in-één muziek in handen hebt, waarom zou je dan nog een gewone muziekspeler aan boord zetten.

Je muziek afstemmen

Muziek afstemmen door gebruiker met equalizerfunctie

Je favoriete deuntje naar een hoger niveau tillen is nu veel eenvoudiger met Equalizer Fx. De muziekversterker bevat een fascinerende set equalizertuners. Met de zevenbands equalizermodule beschikt u over een opwindende set preset tuners die een uitgebreide collectie melodiemodi biedt.

Hier krijg je achttien verschillende muziekgenres in precies. Van klassiek tot R&B, van rock tot pop, je kunt alle equalizer tuner modes krijgen die beschikbaar zijn in de hedendaagse muziekindustrie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de tuner te kiezen die het beste bij je muziek past en je oren te verleiden met de beste geluidsresultaten.

Voorgeïnstalleerde genres zijn misschien niet genoeg voor sommige muziekbewerkingsgoeroes op de markt. Dus wat Equalizer Fx aan de lijn heeft toegevoegd is een volledig aanpasbare zeven-bands tuner.

Dat klopt! Ga pro en ervaar Equalizer Fx’s volwaardige custom equalizer functie. Configureer muziek waar en wanneer je maar wilt en luister naar je creatieve werk op Dolby surround sound. Het is dus tijd voor u om aan de slag te gaan en creatief aan de slag te gaan met de verbijsterende My Presets-functie van Equalizer Fx.

De functie van de equalizer app stopt daar niet. Vanaf hier, komt de prominente functie vol met meer opwinding. Het is de basversterking en muziekspeler functies. De geweldige basversterking is echt uitstekend.

Je kunt elk gerommel en gestommel voelen dat elke melodieuze noot aangeeft tijdens de muziek. Om het kort te maken, luisteren naar muziek is gewoon typisch. Met de basversterker kunt u nu uw muziek voelen.

Equalizer Fx bracht een paar paaseieren naar buiten

Equalizer Fx heeft nog wat extra koekjes in de zak. Deze iOS-app integreert bijvoorbeeld een standaard muziekbibliotheek om je bestaande muzieknummers te organiseren. Met de speciale afspeellijstsectie van Equalizer Fx kun je een aangepaste lijst met favoriete nummers maken.

Een andere leuke functie van de muziek enhancer app op de markt gebracht is de muziek frequentie visualizer. Voeg wat party vibes toe aan je toestel met de constante tango van oogverblindende balkjes terwijl je naar je muziek luistert. Je kunt kiezen uit meerdere frequentiestijlen, klaar om je jamboree naar een hoger niveau te tillen.

Kan jouw liedjesmaker een verhaal maken?

Equalizer Fx klinkt misschien als een gewone applicatie voor je iPhone en iPad, maar in werkelijkheid is het meer dan dat. Klinkt dat overdreven? Je kunt Lora en John vragen naar Equalizer Fx, en ze kunnen de verklaring goed onderbouwen.

 

Lora en John werkten al geruime tijd in hetzelfde bedrijf, maar toch waren ze slechts bekenden van elkaar. John, echter, had een oogje op haar. Hij keek af en toe naar haar op kantoor en zocht naar een geschikt moment om haar mee uit te vragen, waarschijnlijk voor een koffiedate.

 

Toen er alleen nog maar een trigger nodig was om de dingen een stapje verder te duwen, kwam Equalizer Fx te hulp. Uiteindelijk kwam John erachter dat Lora van muziek houdt. De oordopjes leken altijd in haar oren te zitten.

 

John zag haar zelfs een of twee keer uitzinnig van vreugde worden bij het luisteren naar waarschijnlijk haar favoriete muzieknummer. Bij een bepaalde gelegenheid op het werk, slaagde John erin om een korte glimp op te vangen van de muzieknummers die Lora op haar telefoon aan het afspelen was.

 

De man had iets nodig om indruk te maken op Lora, dus besloot hij om een leuk liedje met haar te delen. Misschien zou haar favoriete nummer wel geweldig zijn. John greep zijn kans. Hij pakte zijn iPhone en startte Equalizer Fx.

 

John selecteerde vervolgens de muziek die hij zocht uit de bibliotheek van de app. Vervolgens verbeterde hij het nummer met behulp van een groot aantal fine tuner en enhancer tools in de app en, natuurlijk, wat creativiteit en expertise van hemzelf.

 

Vervolgens voegde John ook nog wat bas toe aan de muziek en voila! Het is geen vlak liedje meer; de geluidsverbetering was merkbaar – meer prominente bas. Toen hij klaar was met de muziekverbetering, deelde hij het nummer meteen met Lora.

Het eindresultaat

John was ervan overtuigd dat de opgewaardeerde muziek een geweldige indruk zou maken op zijn crush, en hij had helemaal gelijk! Van een kennismaking tot een koffiedate, en nu is het stel op zoek naar een grote diner date elk moment snel. John gaf grif toe dat wat creativiteit van zijn pallet, samen met een heleboel Equalizer Fx app de hele hook-up tussen hem en Lora mogelijk maakte.

Lang verhaal kort

Vrouwelijke gebruiker toont veel functieschermen van de app

Het verhaal bouwt zich niet meteen op. Het heeft momenten en een initiator nodig. Equalizer maakte niet alleen een verhaal met John en Lora, maar kocht velen dichtbij met de kracht van muziek. De basversterker, de opvallende muziekvisualizer, de stabiele muziekafspeellijst, de effectieve zoekconsole en de fijne set audiotuners in Equalizer Fx zijn werkelijk verbluffend.

 

Met andere woorden, het verbeteren van muziek was niet zo eenvoudig totdat deze voorbeeldige audio versterker op de markt verscheen. Het is inderdaad een alles-in-één audio verbeteringsoplossing voor uw Apple mobiele apparaten.

 

Als de blog je tot nu toe bevalt en je deze fantastische audioversterker voor je iPhone en iPad wilt proberen, download dan Equalizer Fx: Bass Booster in de App Store. Trouwens, we raden je ook aan om onze andere blogs door te nemen om op de hoogte te blijven van meer geweldige apps zoals Ringtone Maker en Blur Photo Editor die bananen op de markt zijn.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.