Video-editor: Een hoogwaardig hulpmiddel om video’s op iPhone te bewerken

Article By: admin | Reviewed by : Editorial Board | Published on: March 28, 2021 , Last updated on : November 16, 2021
Video Editor app interface Banner

Een kort overzicht

Of je nu een professionele videobewerker bent of een gelegenheidsbewerker wiens werk zich beperkt tot het bijsnijden van videoclips om dierbare familiemomenten te bewaren. Hiervoor hebt u een videobewerkingsprogramma nodig om video’s op iPhone te bewerken. De vaardigheid om video’s te bewerken kan mobiel gaan zodra een kwalitatieve video-editor is geïnstalleerd op uw telefoon, tablet of pc.

Deze blog belicht een iOS applicatie genaamd de Video Editor. Het is een intelligente app die kan bewerken en verbeteren. Je kunt zelfs extra liedjes en audio-effecten toevoegen aan een video op je iPhone en iPad. Nu vraag je je vast af hoe je eraan komt?

Download de Video Editor gewoon van de Apple App store naar je iPhone en iPad. Dan, beginnen om uw voetafdruk op het opwindende gebied van video-editing en verbeteringen te zetten. Blijf deze blog lezen tot het einde. Je zult verschillende handige functies tegenkomen die de Video Editor app gemakkelijk biedt in echte scenario’s.

Videobewerker voor onderweg?

Het is niet altijd mogelijk om een laptop of desktop overal mee naartoe te nemen. Betekent dat dat het trimmen en verbeteren van video’s stil komt te liggen? Nee, de video editor app is speciaal ontwikkeld om video’s te bewerken op iPhone en iPad. Zodat u kunt werken aan video’s configureren waar en wanneer u maar wilt.

De applicatie is handig en toch nuttig genoeg om te gaan met elk mediabestand aan boord. Het ondersteunt alle nieuwste Apple-telefoons die iOS 9.3 of latere versies hebben en iPads die ten minste OS 9.3 hebben gehaald. Als je een passie hebt voor het maken van films of het creëren van video-inhoud, kan deze app gemakkelijk van pas komen.

Nu heb je een kans om je innerlijke creativiteit te ontketenen om video’s op iPhone te bewerken. Bewerk een videoclip die je net hebt opgenomen met je telefoon en maak onderweg een verbluffende korte film. Geen zwaargewicht videobewerkingssoftware of hoog geconfigureerde desktop is nodig. Het enige wat je nodig hebt is een actieve iPhone of iPad en de video editor app.

Essentiële kenmerken van deze video maken app

Video_editor_banner-2

Video editor is vrij rechttoe rechtaan voor wat betreft de functionaliteiten. De iOS applicatie heeft drie goed gedefinieerde modules; Galerij, Camera en Video. De Galerij pint in alle bestaande media clips in de telefoon opslag.

De volgende optie is de camera module. Verspil geen extra seconden aan het verlaten van het app-platform om te schakelen tussen de standaard cameramodule van het toestel. Je zou het perfecte moment kunnen missen! Video editor integreert er een voor het gemak van de gebruiker.

 

Nu kunt u direct vanuit de toepassing beginnen met het maken van video-opnamen. Na die optie komt de videomodule. Hier worden alle uiteindelijke videoclips getoond die uw videobewerkingsvaardigheden en creativiteit uitstralen. Al je videoprojecten worden georganiseerd in deze lade.

Je kunt elke media-inhoud uit deze video-container halen en beginnen met het toevoegen van achtergrondaudio’s die je afzonderlijk kunt selecteren uit verschillende externe bronnen, bijsnijden en individueel trimmen en implementeren op je video-inhoud.

Ongewenste fragmenten verwijderen met een soepele video trimmer

Video_Editor_banner_3

Basis container functionaliteiten zijn standaard in de meeste andere typische iOS apps in de video configureren niche. Maar wat de Video editor app onderscheidt van anderen is de kernfaciliteiten in de emmer. Een van hen is de video trimmen faciliteit.

 

Je kunt niet denken aan een video-wijziging applicatie zonder dat een video trimmer. Nu kunt u trimmen uit overtollige inhoud van uw video soepel en veel sneller zonder enige extra complicacy.

Verwijder achtergrondgeluiden en voeg melodieën naar keuze toe

Video_editor_banner-4

Je wilt niet de drukte op de achtergrond van je video. Stel, je wilt bijvoorbeeld geen overmatige afleiding op de achtergrond van je korte film die je probeert te maken in een voorstedelijk gebied.

 

Met de video-editor app kun je eenvoudig de originele audio van de videoclip afknippen en vervangen door een aanpasbare track. Je kunt het audiobestand halen uit de bestaande bibliotheek in het apparaat, iTunes, of gewoon een nieuw audiobestand opnemen.

Belangrijkste kenmerken in een oogopslag

Video_editor_banner-5

Video editor voor iPhone en iPad beschikt over een aantal verschillende functionaliteiten die op het eerste gezicht eenvoudig lijken, maar zeer nuttig zijn voor zover het videobewerking betreft. Om de zaken eenvoudiger te begrijpen, zijn hier de belangrijkste functies die u krijgt bij het gebruik van deze app:

  • Een standaard galerij om alle video-inhoud te parkeren in de apparaatopslag.
  • Een geïntegreerde cameramodule voor directe toegang tot video-opnames.
  • Garage al je voltooide projecten in de videolade van de app. Hier kun je je videoclip verder bewerken en verbeteren.
  • De app kan een audiobestand van je videoclip scheiden en het bestaande geluid vervangen door een meer aanpasbaar geluid.
  • Haal audiobestanden van externe bronnen zoals iTunes, geluidsbestanden van apparaatopslag en spraak- of audio-opnames.
  • De app komt met een complete video cutter tool. Hiermee kunt u uw videoclip inkorten en alleen het bruikbare gedeelte voor u bewaren.
  • Selecteer en sla afgewerkte inhoud op in uw apparaat en deel het afgewerkte product met uw sociale netwerk online.

Tekening Samenvatting

Video-editor is ongetwijfeld een handige app. Het opent een venster van creativiteit voor u als u dol bent op content creatie en video-ontwikkeling. Deze app is gemakkelijk toegankelijk vanuit de app store, en verdere ontwikkeling scopes worden beschikbaar gehouden voor andere verbeteringen. Het belangrijkste is, dit geeft je direct toegang tot snip video bestanden per uw eis en geeft u de vrijheid om uw favoriete nummer te kiezen als achtergrondgeluid.

Echter, deze bijzondere app is beperkt tot video-editing processen. Het gaat niet parallel met het beeldbewerkings- en verbeteringsgedeelte, wat weer een andere belangrijke vraag in de app-markt is. Gelukkig is ons proactieve team van iOS-ontwikkelaars gekomen met een foto-editor in de markt.

 

Anyways. Als je onze briljant ontwikkelde video editor wilt proberen, bezoek dan de app store en download Video Editor gratis. Als je meer van fotobewerking houdt, vergeet dan niet om de blog over onze briljante Foto Editor app te lezen.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.