Snel afvallen met Vasten app | Voor slimme vasten plannen & gezonde diner ideeën

Article By: admin | Reviewed by : Editorial Board | Published on: March 28, 2021 , Last updated on : November 17, 2021
gezonde voedingsmiddelen achtergrond en app-interface

Eerste verkorting

Hoe kan ik snel afvallen? Een vraag die van miljoenen wereldwijd komt. We hebben geluisterd naar deze vraag en zijn gekomen met een intelligente app. Introducing Fasting app. Het is een ingenieuze gezondheid en koolhydraten management app die u gemakkelijk kunt halen uit de Apple store. Dus als je op een reis van het snijden van een aantal extra calorieën uit je lichaam, download vasten app van de app store, installeer het, en volg een intermitterende vasten reis.

Een gezond eetplan begint hier

Een infografisch overzicht van de vasten en voedselinname tijd

Obesitas of abdominale obesitas is een wereldwijd gezondheidsprobleem. Jaarlijks sterven bijna twee keer zoveel mensen aan een te hoog cholesterolgehalte of obesitas dan aan haaien- en slangenaanvallen samen. De ongezonde opbouw van lipiden in het menselijk lichaam is zelf een epidemie, en velen zijn op zoek om zich te ontdoen van extra koolhydraten onder hun huid.

Vasten app blijkt een handige app te zijn die iPhone gebruikers in hun eigen gezondheidsvoordelen kunnen zetten. Deze bijzondere app werkt als een dieet manager voor je. Het neemt een eerste beoordeling van uw lengte, gewicht, en geslacht. Op basis van de eerste berekeningen, de app suggereert een set van vasten plannen die schadelijke vetten afsnijden.

Denk je dat dat het enige is? Het antwoord is negatief. Vasten app biedt u ook een volwaardige water drinken routine. Nu, moet u zich afvragen hoe het drinken van water voordelen in het houden van een gezonde levensstijl. U moet weten dat het drinken van water regelmatig scheert-off een opmerkelijke volume van schadelijke vet uit je lichaam. Het juiste volume van vloeibare inname, toeschrijven aan gewicht te verliezen snel en lichaamsmassa te behouden.

Vasten app voor iPhone fungeert als een virtuele gezondheid manager die voortdurend houdt een rekening van uw dieet en vloeibare inname. Deze gezondheid tracking tool geeft u meerdere vasten duur voorkeuren. Het enige wat u hoeft te doen is het selecteren van de gewenste vasten uren die passen bij uw gezondheidseisen, en de app zelf zal de rest afhandelen.

Eenmaal ingesteld, de vasten uren van deze applicatie geven een countdown klok aan u. Het zal u herinneren aan het begin en einde van elke vasten sessie elke dag. Het exacte proces gaat voor water drinken hulp ook. Vasten app zal u er voortdurend aan herinneren om water te drinken op geplande tijdstippen, zodat, u niet op tijd vochtinname mist en gehydrateerd blijft gedurende de dag.

Een perfecte dieetmanager

een symbolisch beeld van een plat met weinig voedsel

Het vastendieet tracker en water drinken plannen is niet de enige taak vasten app onderbrengen in haar feature lijst. Deze slimme iOS app integreert ook een gewicht calculator en tracker. Het slaat dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse, en jaarlijkse records en de voortgang van uw progressieve BMI, dieet, en drinken plannen. Al deze gegevens omvatten gemakkelijk te begrijpen geanimeerde grafieken die u voortdurend een algemeen beeld van uw gezondheid vooruitgang.

Stappen van het gebruik van de Vasten app

Wanneer verliezen buik vet is uw pijnlijke plan, Vasten app heeft zijn eigen set van bijdragen te bieden. Het heeft een aantal geïntegreerde alarmerende en briljante herinnering technologie die u helpt bij het verbeteren van uw substantiële lichaamsmassa om gewicht te verliezen snel. Maar om de instructies te volgen, moet u een aantal stappen volgen:

Stap-1
Download Fasting app uit de Apple app store en installeer het op je iPhone

Stap-2

3 mobiele screenshots met de stappen voor de selectie van lengte, gewicht en geslacht

Open de app en stel je lengte, gewicht, en geslacht in. Zonder te voldoen aan deze gegevens, kunt u geen toegang krijgen tot een dienst van deze virtuele gezondheidsmanager.

Stap-3

keuze van de vastenmodus uit de lijst

Selecteer een Vasten-modus te midden van een lijst met opties. Deze specifieke app zal een intelligent algoritme uitvoeren zodra de methode is geselecteerd. Het algoritme bevat ook eerder verstrekte lengte, gewicht en geslacht geloofsbrieven.

Stap-4

Twee opties, vasten, water drinken

Na het selecteren van de modus, wordt u geconfronteerd met twee opties; vasten optie en water drinken planner.

Stap-5

Selecteer de uren dat u wilt vasten

Selecteer de voorkeur voor het vastenuur waar jij je prettig bij voelt.

Stap-6

aftelklok voor het vasten

Start de afteltijd om je dagelijkse dieetvasten periode te starten.

Stap-7

water drinken herinneringsbericht

Je kunt in hetzelfde proces de water drinken planner instellen, en op schema zal de app je tijdig meldingen geven. De water drinken planner heeft zijn eigen speciale sectie in de app.

Belangrijkste kenmerken in een oogopslag

Wrap-up beeld van de app

Tot nu toe zijn de lange beschrijvende kenmerken van deze koolhydraatbeperkende app misschien te zwaar voor je geworden. Dus laten we het kort houden en een lijst maken van de belangrijkste kenmerken van Vasten app voor iPhone:

  • Initiële beoordeling van lengte, gewicht en geslacht om u een nauwkeurige richtlijn te geven voor het vasten en de inname van vloeistoffen tijdens het gebruik van de app
  • Vasten-modus selectie
  • Vasten-duur voorkeur selectie
  • Volg water drinkpatroon gedurende de dag met een speciaal gedeelte
  • Dagelijkse lichaamsgewicht tracker module
  • Genereer dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse, en jaarlijkse BMI verbeteringsrecords
  • Individueel gebruikersprofiel maken en configureren faciliteit
  • Push notificatie om te melden wanneer het tijd is om water te drinken
  • Intuïtieve grafische countdown timer om elk vastenproces te melden

Een gezond einde

Vasten is ongetwijfeld een handige app die je op je iPhone moet rekenen. De virtuele vasten- en waterdrinkmanager mag dan wel in je broekzak zitten, maar de overtuigingskracht die hij uitoefent bij het scheren van extra lipiden is echt opmerkelijk.

De werkelijke effectiviteit komt echter pas tot uiting als de instructies eerlijk worden opgevolgd in een real-life scenario. Het hebben van een Vasten app op je telefoon op zich is niet genoeg voor een gezond leven; het hebben van een goede nachtrust draagt bij aan een gezond leven. Als u complicaties in goede nachtrust of workaholic levensstijl maakte je slaaptekort aan het eind van de dag, kunt u proberen onze Slaapgeluiden & witte ruis app.

Aan het eind van de dag, als je een vraag met betrekking tot hoe om gewicht te verliezen snel, er is geen noodzaak om een keto dieet plan of andere extreme maatregelen te volgen. We zullen u voorstellen om te beginnen met werken aan uw overgewicht. Gewoon downloaden Vasten app op je iPhone en beginnen met het volgen van incrementele en eenvoudige stappen voor een betere, gezondere en koolhydraat-vrij leven.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.