Beste reiniger voor iPhone: Dubbele contacten en foto’s verwijderen op iPhone

Article By: Minhaz H | Reviewed by : Editorial Board | Published on: May 6, 2021 , Last updated on : November 21, 2021
Veeg ongewenste bestanden weg en verbeter de prestaties van uw iPhone

Dubbele contacten en foto’s zijn altijd onwelkom. Zeker als je iPhone opslag niet onbeperkt is. Een duurzame oplossing is het verwijderen van dubbele foto’s en contacten op de iPhone. Als het gaat om het elimineren van alle vervelende junk-bestanden uit het geheugen van je telefoon, hebben we de perfecte app met de naam Reiniger voor iPhone voor je meegebracht.

Heeft dit de mogelijkheid om kwetsbaarheden van het apparaat te verwijderen? Dat heeft het niet, maar waar deze schonere app zich in specialiseert is zijn soepele junk-bestand en dubbele contact verwijderen en beheer mogelijkheden voor uw iPhone.

 

Daarom is een hulpprogramma app voor het opruimen van junks noodzakelijk als je een regelmatige iOS-apparaat gebruiker. Dus we raden je aan Cleaner for iPhone te downloaden en afscheid te nemen van een verstopte apparaatcache.

De strategie voor het opschonen van rommel verkennen

Als je iPhone gebruikt, gaan we ervan uit dat je het meest geoptimaliseerde mobiele apparaat in handen hebt gekregen. Toch heeft je toestel ook een geplande schoonmaakbeurt nodig. Je vraagt je vast af waarom? De meest geoptimaliseerde kroon zou genoeg moeten zijn om het onderhoudsvrij te maken. Waarom een geplande schoonmaakbeurt?

 

Het feit is dat, hoe snel of geoptimaliseerd uw apparaat ook is, het geleidelijk trager wordt door langdurig gebruik en de constante opeenhoping van ongewenste bestanden in het apparaat. Het is een onvermijdelijk feit, en je moet het accepteren. Betekent dit dat je iPhone na verloop van tijd een schildpad wordt, en dat er geen uitweg meer is? Het antwoord is dat er altijd een uitweg is.

 

Reiniger voor iPhone is het ultieme antwoord. Deze gespecialiseerde iPhone app is expliciet ontworpen voor het afstoffen van cache-inhoud en ongewenste bestanden van je telefoon. De intuïtieve app is zo makkelijk te gebruiken dat zelfs je peuter hem zonder problemen kan gebruiken.

Dus, wat doet het?

Nu velen van u moet krabben je hoofd en vraag me af of het een mobiele virus of kwetsbaarheid verwijdering app of niet. Nee, dat is het niet. Het is geen antivirus of spam verwijdering tool, noch heeft het een spamming oproepblokker functionaliteiten. Wat deze app alleen biedt aan u is de cache en ongewenste bestanden opruimen functionaliteiten om je iPhone.

 

Wanneer u uw telefoon vaak gebruikt, heeft het ook een geplande opslagopruiming nodig.  Misschien wil je af en toe foto’s maken, video’s opnemen van elke mogelijke gelegenheid en gebeurtenis in je leven, vaak spraakbestanden opnemen en opslaan die zijn opgenomen met een gespreksrecorder-app van derden, of tonnen contacten opslaan, enz.

 

Rommelbestanden zoals dubbele media-inhoud, telefoonboekcontacten en tijdelijke bestanden stapelen zich voortdurend op in het geheugen van uw telefoon. Al deze junks beperken uiteindelijk de kostbare opslagruimte en verlagen tegelijkertijd de algemene prestaties van je toestel.

Diverse ongewenste bestanden opgeslagen in iPhone bij regelmatig gebruik

De schonere voor iPhone spoort al die dubbele bestanden en inhoud op die de opslagruimte van je iPhone innemen en ruimt ze op. De slimme automatische schoonmaakplanner scant effectief, identificeert en spoelt ongewenste inhoud van je apparaat weg, waardoor de telefoon geoptimaliseerd en fris blijft van binnen.

 

Bovendien bespaart het je kostbare tijd. Hoe? Zonder Reiniger voor iPhone app op je iPhone, moet je eerder handmatig dubbele mediabestanden of telefooncontacten selecteren en verwijderen als je eindelijk beseft dat de prestaties van je telefoon achteruit gaan.

Alle functies van de Reiniger voor iPhone-app op een rijtje

Laten we het eens hebben over de functies die van deze app een absolute noodzaak voor iPhones hebben gemaakt.

 

De reiniger voor iPhone wordt geleverd met intuïtieve en toch praktische functionaliteiten. Verwacht geen irrelevante functionaliteiten of advertenties, gezien het een premium app is voor je telefoon.

De snelle reinigingsoptie

Wanneer je de app start, krijg je een knop voor snelle reiniging. Dingen zijn veel gemakkelijker en handiger wanneer u op deze virtuele knop klikt. Het scant automatisch alle dubbele foto’s en contacten. Daarna ruimt de app ze op uit de opslagruimte van je telefoon.

Wat te behouden en wat schoon te maken?

Vervolgens komen de handmatige schoonmaakfunctionaliteiten. Misschien wilt u niet dat de slimme, snelle reiniger elk stukje bestanden beheert en opruimt waarvan de app vindt dat het overbodig is. In dit geval kunt u de optie selecteren waar u de rommel uit het geheugen van uw telefoon wilt verwijderen.

Dubbele foto’s en mediabestanden verwijderen

Dubbele mediabestanden opruimen

Wat betreft de custom junk cleaning optie om dubbele contacten en foto’s op iPhone te verwijderen, krijg je twee keuzes. U kunt onnodige foto’s opruimen. Dit omvat soortgelijke foto’s, live foto’s, schermafbeeldingen, of zelfs onscherpe foto’s die u niet wilt bewaren. Dit omvat ook videobestanden die onnodig zijn om te bewaren.

Dubbele contacten beheren

Dubbele contacten opruimen en bestanden met contactpersonen samenvoegen

De andere optie die Cleaner for iPhone je biedt is het opruimen van dubbele of overbodige contacten in je iPhone. Dit omvat het opschonen van een vermelding in uw telefoonboek, die geen naam heeft, geen telefoonnummer, geen e-mailgegevens, enz.

 

Daarnaast heeft deze app een slim algoritme om dubbele beller informatie op je telefoon te detecteren en samen te voegen tot een enkele contact info.

Een alles-in-een iPhone ROM schoonmaak oplossing

Conclusie banner met verschillende functionaliteiten van Cleaner voor iPhone als dia's

Als de iPhone die je bij je hebt deel uitmaakt van je dagelijkse accessoires, moet je rekening houden met het regelmatige onderhoud ervan. Het opstapelen van dubbele telefooncontacten en afbeeldingen vermindert uiteindelijk de algemene prestaties van uw toestel.

 

Uw favoriete iPhone beetje bij beetje trager zien worden kan geen optie zijn. Onze ontwikkelaars gaven een diepgaande gedachte over deze kwestie en kwam met deze reiniger voor iPhone app die daadwerkelijk kan verwijderen dubbele contacten en foto’s op de iPhone.

Tekening Conclusie

Deze iOS app is inderdaad een van de meest optimale en slimme oplossingen om dubbele contacten en foto’s uit het geheugen van je telefoon te poetsen. Daarom, vanaf nu, zeg vaarwel tegen een trage iPhone en houd uw favoriete mobiele apparaat schoon en junk-vrij de hele tijd.

Als je van het lezen van deze blog, aarzel dan niet om de app te proberen. U kunt ook surfen door een aantal van onze andere nuttige utility-apps, zoals Gespreksrecorder voor iPhone, Oproep Blokker voor iPhone, enz. Net als Cleaner voor iPhone, is elk van onze producten in de Apple app store premium in zijn eigen niche.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.