Hoe neem je een telefoongesprek op met je iPhone?

Article By: Abid Harris | Reviewed by : Editorial Board | Published on: June 7, 2021 , Last updated on : November 28, 2021
Hoe neem je een telefoongesprek op met je iPhone?

Voordat we beginnen

Vraagt u zich af hoe u een telefoongesprek op iPhone kunt opnemen ondanks de beperkingen van Apple? Maak je geen zorgen! Download de Gespreksrecorder voor iPhone, een speciale app voor het opnemen van telefoongesprekken op je iPhone, en het is helemaal gratis.

Het opnemen van een telefoongesprek op een iPhone is nog nooit zo gemakkelijk geweest, omdat Apple geen standaard functie heeft voor het opnemen van gesprekken. Ook geeft Apple apps van derden niet expliciet toegang tot de microfoon van de iPhone of de geïntegreerde iPhone-app. Dit komt omdat er Amerikaanse federale en staatswetten zijn die geheime opnames van telefoongesprekken verbieden.

 

Of je nu uitgaande gesprekken of inkomende gesprekken wilt opnemen op je iPhone – de Gespreksrecorder app is je beste keuze. Tag mee, want we zullen hieronder in detail ingaan op de procedures voor het opnemen van telefoongesprekken op een iPhone.

Hoe een telefoongesprek opnemen op iPhone met een gesprek recorder app

U moet misschien telefoongesprekken opnemen om een aantal redenen, waaronder persoonlijke gesprekken, zakelijke gesprekken, of bewijs voor mogelijke juridische procedures. Het probleem is dat het niet eenvoudig is om dit op een iPhone te doen, maar het is heel goed mogelijk met de Gespreksrecorder-app.

 

Het is vermeldenswaard dat Apple niet toestaat dat u telefoongesprekken rechtstreeks opneemt, zelfs wanneer u een opname-app gebruikt. Met gespreksrecorder-apps kun je dus telefoongesprekken opnemen via een methode die drieweg conferentiegesprek heet. Je doet dat door te bellen naar een opnamelijn die door de gespreksopname-apps wordt geleverd. Maak je geen zorgen, het is een stuk eenvoudiger dan het klinkt.

 

Hier leggen we je stap voor stap uit hoe je een telefoongesprek opneemt op iPhone.

Stap 1. Ken de lokale wetten met betrekking tot het opnemen van gesprekken

Hoewel u een app gaat gebruiken om uw telefoongesprekken op te nemen, is het toch verstandig dat u op de hoogte bent van de lokale wetten. Het zou het beste zijn als je geen wetten overtreedt als je onbewust begint met opnemen.

 

In sommige staten is alleen toestemming van één partij nodig om op te nemen, zodat u degene kunt zijn die toestemming geeft tijdens het gesprek. In andere staten moeten beide partijen echter instemmen. Wees dus altijd voorzichtig voordat je een gesprek opneemt of accepteert.

Stap 2. Download de app Gespreksrecorder

Er zijn verschillende gespreksopname apps om uit te kiezen, maar ze zijn niet allemaal op dezelfde manier gebouwd. De ene app heeft betere of meer functies dan de andere. Je zult dus een goede applicatie voor het opnemen van telefoongesprekken moeten installeren, zoals de Gespreksrecorder voor iPhone. Het is een van de beste apps, die onbeperkt opnemen van inkomende & uitgaande telefoongesprekken mogelijk maakt.

Stap 3: Hoe neem je een inkomend telefoongesprek op iPhone op?

Zoals we al eerder hebben vastgesteld, maken apps voor het opnemen van gesprekken gebruik van een drieweg conferentiegesprek methode. De Gespreksrecorder app geeft een service call nummer dat je moet samenvoegen met je inkomende telefoongesprek om je opname te laten beginnen. Voor het opnemen van de inkomende telefoongesprekken, volgt u de onderstaande stappen.

  • Accepteer het inkomende telefoongesprek
  • Start direct de app “Gespreksrecorder voor iPhone”
  • Klik vervolgens op “Tik om Nieuwe Gespreksopname te starten”
  • Bel vervolgens op het servicenummer dat door de app wordt verstrekt
  • Tik op “gesprekken samenvoegen” om uw opnames te starten
  • Ga naar het onderdeel Gespreksopnames van de app om je opnamebestand te downloaden

Stap 4: Hoe neem je een uitgaand telefoongesprek op iPhone op?

Bijna gelijk aan de bovenstaande stappen, is het opnemen van gesprekken die door jou worden geïnitieerd ook mogelijk met de Gespreksrecorder app. Door gebruik te maken van de 3-weg gespreksmethode, kunt u ook al uw uitgaande gesprekken opnemen. Dus, voor het opnemen van de door u geïnitieerde telefoongesprekken, volgt u de hieronder vermelde instructies.

uitgaand telefoongesprek
  • Voer een telefoongesprek
  • Zodra uw oproep is ontvangen, start u de app “Gespreksrecorder voor iPhone”
  • Tik vervolgens op “Tik om Nieuwe gespreksopname te starten”
  • Bel vervolgens op het servicenummer
  • Om uw opnames te starten, tikt u op “gesprekken samenvoegen”
  • Download het opnamebestand uit de sectie “Gespreksopnames”

Stap 5: Hoe spraakmemo’s op te nemen op iPhone

Sommige mensen vinden het opnemen van telefoongesprekken zoals hierboven beschreven misschien wat omslachtig. Zij geven meestal de voorkeur aan het delen van hun spraakopnames. Gelukkig voor hen is de Gespreksrecorder app niet alleen voor het opnemen van telefoongesprekken; het heeft ook ingebouwde functionaliteit voor het opnemen van spraak.

Beste stemrecorder

Je kunt belangrijke vergaderingen, gesprekken of lezingen opnemen met slechts een enkele tape. Je kunt deze opnames gemakkelijk delen met je collega’s zonder bang te hoeven zijn dat je de wet overtreedt. Om spraakmemo’s op je iPhone op te nemen, volg je deze stappen.

  • Open de app “Gespreksrecorder voor iPhone”
  • Tik op “spraakmemo’s” op het onderste gedeelte van de app
  • Tik dan op het opname icoontje om je opname te starten
  • Eenmaal klaar, klik je gewoon op “Opslaan”
  • Kijk op de “Opnames” sectie voor je opgeslagen bestanden

Samenvatting

Gespreksrecorder voor iPhone is een uitstekende applicatie die werkt met alle huidige iPhone-modellen. Als gevolg hiervan, als je telefoongesprekken moet opnemen op je iPhone, is deze app je beste keuze. Deze app’s all-in-one bundel zal zorgen voor uw telefoongesprek records en veilig op te slaan. U kunt uw inkomende en uitgaande telefoongesprekken een onbeperkt aantal keren opnemen.

 

Met de Gespreksrecorder voor iPhone, heb je ook een extra functie van het delen van uw opnamen met andere apparaten of ze te bewerken. U kunt ook uw audio-opnamen maken, bewerken en delen. Als u nog niet hebt gedaan check out de Gespreksrecorder app. Bekijk ook onze andere blogs over Oproep Blokker voor iPhone en Schermrecorder voor iPhone.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.