Hoe neem je een telefoongesprek op met je iPhone?

Article By: Minhaz H | Reviewed by : Editorial Board | Published on: July 11, 2021 , Last updated on : July 31, 2022
Hoe neem je een telefoongesprek op met je iPhone?

In het begin

Apple heeft het je zeker niet makkelijker gemaakt om gesprekken op hun toestellen op te nemen. Dus, wil je leren hoe je een telefoongesprek opneemt op iPhone? Wij hebben een app bedacht om je telefoongesprekken op te nemen. Download de Gespreksrecorder app op je iPhone.

 

Er zijn verschillende redenen waarom u telefoongesprekken zou willen opnemen op uw iPhone. Dit kan zijn voor telefoongesprekken, klantenservice gesprekken, of zakelijke klanten. Soms wilt u misschien het kostbare gesprek met een geliefde vastleggen.

 

Helaas heeft de iPhone geen ingebouwde functie waarmee u gesprekken kunt opnemen. We hebben de reden hiervoor in ons artikel besproken. Bovendien hebben we onze methoden gedeeld over hoe je telefoongesprekken op iPhone kunt opnemen met of zonder een app hieronder.

Ontdek hoe u een telefoongesprek opneemt op iPhone met de app Gespreksrecorder

Zoals we eerder hebben vastgesteld, kan het opnemen van telefoongesprekken soms een essentiële taak zijn. Hoewel iPhone geen standaard functie heeft om gesprekken op te nemen, kunt u toch gesprekken opnemen met apps van derden, zoals de Gespreksrecorder.

 

Zelfs wanneer u een app voor gespreksopname gebruikt, staat Apple niet toe dat u telefoongesprekken rechtstreeks opneemt. Dit is vanwege federale en staatswetten tegen het opnemen van gesprekken in de Verenigde Staten. Dus, apps zoals de Gespreksrecorder gebruiken een methode genaamd drie-weg conference call. Deze methode omvat het bellen naar een service-nummer dat door de Gespreksrecorder apps tijdens uw telefoongesprek.

 

Tag mee met dit artikel om te leren hoe je een telefoongesprek opneemt op een iPhone met behulp van de Gespreksrecorder app.

Wat zijn uw lokale wetten met betrekking tot gespreksopname?

Een belangrijk punt om te onthouden is de regelgeving in uw regio met betrekking tot het opnemen van gesprekken. Zelfs als je een app gaat gebruiken om je telefoongesprekken op te nemen, is het nog steeds een goed idee om op de hoogte te zijn van de lokale regelgeving. Het is ideaal als je geen wetten breekt als je per ongeluk begint met opnemen.

 

In sommige staten is slechts toestemming van één partij nodig om op te nemen, wat betekent dat je toestemming kunt geven via de telefoon. In andere staten moeten beide partijen echter instemmen. Wees daarom altijd voorzichtig tijdens het opnemen of aannemen van een gesprek.

Leer hoe je een inkomend telefoongesprek opneemt op iPhone met de app Gespreksrecorder

Voordat we verder gaan, installeer de Gespreksrecorder app als je dat nog niet hebt gedaan. Zoals we al eerder hebben aangegeven, maakt een gespreksopname app zoals de Gespreksrecorder gebruik van een drie-weg conferentiegesprek methode om uw gesprekken op te nemen. Om uw opname te beginnen, moet u het service oproepnummer dat door de Gespreksrecorder app wordt verstrekt, samenvoegen met uw inkomende telefoongesprek. Hoewel het ingewikkeld klinkt, zullen we het makkelijker voor u maken om te begrijpen.

Volg de stappen om inkomende telefoongesprekken op iPhone op te nemen

Inkomende en uitgaande gesprekken recorder| hoe iPhone gesprekken op te nemen
  • Beantwoord het inkomende telefoongesprek.
  • Open meteen de app Gespreksrecorder.
  • Selecteer vervolgens Tikken om Nieuwe gespreksopname te starten.
  • Bel vervolgens het servicenummer dat door de app wordt gegeven.
  • Tot slot, om te beginnen met opnemen, tik op gesprekken samenvoegen.
  • Om je opnamebestand te downloaden, ga je naar de sectie Gespreksopnames van de app.

Hoe neem je een uitgaand telefoongesprek op iPhone op met de Gespreksrecorder app?

Met de Gespreksrecorder app kunt u gesprekken opnemen die door u worden geïnitieerd zoals de hierboven beschreven procedures. U kunt dus ook al uw uitgaande gesprekken opnemen door gebruik te maken van de 3-weg gespreksmethode.

  • Initieer een telefoongesprek
  • Nadat uw gesprek is aangenomen, start u direct de Gespreksrecorder app
  • Druk vervolgens op Tik om Nieuwe Gespreksopname te starten.
  • Bel vervolgens het door de app aangegeven servicenummer.
  • Klik op gesprekken samenvoegen om uw opnames te starten
  • Download uw opnamebestand uit de sectie Gespreksopnames

Ontdek hoe u een telefoongesprek op iPhone kunt opnemen zonder app

Zoals eerder gezegd, heeft iPhone geen speciale functie om gesprekken op te nemen. De enige mogelijkheid om gesprekken op te nemen is via apps voor gespreksopname. Als je echter geen apps voor het opnemen van gesprekken wilt installeren, dan is er nog een andere manier om telefoongesprekken op te nemen.

 

Deze methode vereist dat u een ander apparaat gebruikt met de mogelijkheid om gesprekken op te nemen, zoals een andere iPhone, iPad, enzovoort. Als je een andere iPhone gebruikt, zou je de ingebouwde stemopname tool kunnen gebruiken om je gesprekken op te nemen.

Volg de stappen over hoe je een telefoongesprek op iPhone opneemt zonder een gespreksopname-app te gebruiken

  • Of je nu een inkomend gesprek accepteert of zelf een gesprek initieert, stel de andere partij op de hoogte dat je gaat opnemen en vraag om toestemming.
  • Nadat je toestemming hebt gekregen van de andere partij, begin je met opnemen op je aparte opnameapparaat.
  • Je moet fysiek in de buurt van het opnameapparaat blijven en je iPhone in de buurt houden om de stemmen van beide partijen op te nemen.
  • Als je telefoongesprek voorbij is, beëindig je de opname en sla je het bestand op.

Interessant is dat de Gespreksrecorder app ook een ingebouwde stemopname tool heeft. Als u een telefoongesprek op een ander apparaat of een videogesprek op uw laptop wilt opnemen, kunt u de stemrecordertool van de app gebruiken. Je kunt onbeperkt spraakmemo’s maken op je iPhone met de Gespreksrecorder app.

Conclusie

De Gespreksrecorder is de beste app om telefoongesprekken op te nemen voor je iPhone. Het is een alles-in-één app waarmee je onbeperkt inkomende en uitgaande telefoongesprekken kunt voeren. Bovendien kunt u met de app uw opnamen opslaan in een cloudopslag of delen met andere apparaten of apps.

 

Als je ooit videogesprekken wilt opnemen op je iPhone of alleen het scherm, dan kun je onze Schermrecorder app proberen.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.