Macro’s bijhouden met de Vasten App

Article By: admin | Reviewed by : Editorial Board | Published on: April 19, 2021 , Last updated on : November 21, 2021
Volg een gezonde levensstijl met intermittent fasting

Voordat we beginnen

Er zijn miljoenen fitnessenthousiastelingen en gezondheidsbewuste mensen in de wereld van vandaag. De behoefte aan fitness apps is in opkomst. Vandaag gaan we dieper in op de Vasten App voor iPhone. Deze krachtige app houdt zaken als je gewicht, voeding en macronutriënten (macro’s) efficiënt bij. Met een ingebouwde caloriecalculator en gezonde voedingsrecepten vertel je al je weight watcher vrienden: “Ik heb mijn fitnessvriend gevonden.”

Obesitas en de noodzaak van intermitterend vasten

Met de toename van obesitas wereldwijd, zegt de World Population review dat landen als de VS, het VK, en nieuwkomers uit het midden-oosten zoals Koeweit en de VAE momenteel tot de landen met het meeste overgewicht op aarde behoren. Veel artsen en gezondheidsdeskundigen wijten dit aan fast food, eetbuien, gebrek aan wandelen en andere oefeningen. Met fast-food ketens steeds gemakkelijk beschikbaar op elke hoek en gezondere alternatieven ontbreekt, mensen de neiging om te zoeken naar een snelle calorierijke en koolhydraatrijke maaltijd op een dag-tot-dag basis.

Wat zijn macro’s?

Macro is een afkorting voor macronutriënten. Er zijn drie categorieën voedingsstoffen. Deze voorzien je van het grootste deel van je energie, zoals koolhydraten, vetten en eiwitten. Bij het tellen van je macro’s tel je dus vooral het aantal grammen eiwitten, koolhydraten of vetten dat je binnenkrijgt. Als je je ooit afvraagt: “hoeveel calorieën moet ik per dag eten?” met een geïntegreerde calorie-inname calculator, laat onze app dan je koolhydraatarme manager zijn.

Maak een aangepaste intermittent vasten routine

Maak vasten leuk

Maak een checklist en kom in vorm. Onze app slaat op intelligente wijze al uw wensen op en stelt manieren voor om uw dieet en levensstijl te implenteren voor macro-onderhoud. Maak verschillende lijsten voor specifieke vastenplannen zoals intermittent vasten. Ga er helemaal voor of doe het rustig aan met intermittent vasten-plannen voor elk type dieter. En als het tijd is om te eten, kunt u genieten van een uitgebreide voedings-tracker met meer dan 2 miljoen voedingsmiddelen. Alle voedingsmiddelen zijn volledig aanpasbaar. Voer uw voedsel in elke portiegrootte of bewerk een bestaand voedsel om elke portiegrootte die u wilt.

Vastenplannen zijn belangrijk omdat ze bedoeld zijn om uw gewicht te verminderen en het op natuurlijke wijze te behouden. Als u een vastenplan volgt, neemt uw discipline toe. Houd het allemaal in de gaten met onze gebruiksvriendelijke app.

Maak een doel en bereken je macro’s

Macro's bijhouden met grafieken en diagrammen

Je hebt een doel, dus bereik het gemakkelijk met onze Vasten App. Of u nu dagelijks vast of slechts een paar keer per maand, onze eenvoudig te gebruiken vasten app zal u helpen bij het monitoren van uw macroniveaus. Stel uw doel in en volg uw resultaten. Begin met het instellen van uw persoonlijke gegevens zoals gewicht, lengte en leeftijd. Deze app beschikt ook over cruciale reminders zoals vasten start en einde reminders.

Waarom het berekenen van macro’s belangrijk zijn?

Macro’s tellen is gunstig omdat mensen met veel verschillende levensstijlen en lichaamstypen zich eraan kunnen aanpassen. Omdat je echt voedsel mag eten zonder jezelf uit te hongeren, is het een flexibele vorm van diëten. Macro’s worden op maat gemaakt voor een specifiek persoon en hun lichaam.

Wat win je met het tellen van macro’s?

Macro’s tellen kan helpen bij het verliezen van buikvet en het behouden van vetvrije spiermassa terwijl je je lichaam tevreden houdt. Cruciaal voor mensen met overgewicht en fitnessenthousiastelingen over de hele wereld. Door macro’s te tellen, krijg je een idee van waar die calorieën vandaan komen en hoe je lichaam erdoor wordt beïnvloed. Het vertelt je ook dat niet alle calorieën gelijk zijn. Stel dat je een caloriedoel hebt van 2.000 per dag. Eén gram eiwit zou dan in totaal 4 calorieën zijn.

Geïntegreerde stappenteller

Tel je stappen om de verbrande calorieën te verifiëren. Erg handig na een workout na de maaltijd. Je hoeft niet te raden hoe ver je vandaag hebt gelopen tijdens je cardio sessies. Onze app heeft een plan biedt afgelegde afstand met voeten, mijl, en kilometer metriek. Ken andere vitals van uw avondwandeling zoals tempo, snelheid, en locatie tagging. En, met onze calorieënteller, hou je het allemaal nauwkeurig bij.

Drink regelmatig water

Blijf gehydrateerd

Veel mensen vergeten gedurende de dag water te drinken. Soms komt dat door werkdruk, vergeetachtigheid en het drinken van dranken als frisdrank en sportdrank. Dit is net zo slecht als niet gezond eten. Houd je waterverbruik bij met de Vasten App. Met zijn grafieken en diagrammen weet je wanneer en hoeveel je drinkt.

Deel je vooruitgang in gewicht online

Laat uw resultaten bekend worden

Onze app heeft een geïntegreerde fitness community functie. Trots op je resultaten? Laat je harde werk zien aan je vrienden en broers en zussen. Onze app neemt al je grafieken en statistieken met een eenvoudige tik en deelt ze met je social media-accounts zoals Facebook, Instagram en Twitter. Laat je resultaten voor zichzelf spreken en kijk hoe anderen meedoen.

Tot besluit

De vasten app voor iPhone is de ultieme oplossing voor uw fitness app behoeften. Deze carb-management app zal zeker helpen alle fitness freaks en degenen op hun gewichtsverlies journeys met veel intuïtieve functies. Als de macro is uw focus, de Vasten app komt van pas om uw voedselinname en vasten eisen te controleren. Met nuttige tips voor gewichtsverlies, dagelijkse calorie-inname, deze calorie-teller app heeft het allemaal.

Slaaptekort? We hebben een antwoord alleen voor jou. We hebben een slaap app die heeft verdiend enorme positieve reacties van onze gewaardeerde gebruikers. Als je van deze blog, raden wij u aan onze Slaapgeluiden & White Noise app ook.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.