Hoe telefoongesprekken opnemen op iPhone?

Article By: admin | Reviewed by : Editorial Board | Published on: April 18, 2021 , Last updated on : November 18, 2021
Vrouw met gespreksrecorder tijdens telefoongesprek

Laten we beginnen.

Als je tot de 900 miljoen iPhone gebruikers wereldwijd behoort, ben je de gelukkige persoon die misschien wel de meest geoptimaliseerde telefoon op de markt heeft. Echter, het hebben van de beste telefoon in de industrie betekent niet dat je toegang hebt tot alle privileges, bijvoorbeeld een geïntegreerde gespreksrecorder. Helaas, samen met enkele andere teleurstellingen, kun je op de iPhone geen inkomende en uitgaande gesprekken opnemen.

 

Maar er is altijd een achterdeurtje voor alle problemen. Introductie van Gespreksrecorder voor iPhone; een superhandige app waarmee je vertrouwelijke of noodzakelijke telefoongesprekken kunt opnemen tijdens een lopend telefoongesprek.

Hoe telefoongesprekken opnemen op iPhone?

In dit “Hoe neem je telefoongesprekken op op iPhone?” artikel, zullen we de stap-voor-stap handleiding laten zien om een inkomend en uitgaand gesprek op te nemen op je iPhone.

 

Spraakoproepen zijn efficiënter en tijdbesparend dan het verzenden en lezen van een enorme tekstboodschap. Maar er zijn enkele beperkingen. In mobiele telefoongesprekken krijgt u niet de kans om te vragen om herhalingen in een specifiek bericht. De kans dat je dingen vergeet en kwijtraakt is hier groot.

 

Gelukkig kunt u deze problemen oplossen met een opname-app van derden op uw iPhone. Om u te behoeden voor tientallen problematische situaties zoals deze, hebben wij de perfecte telefoonopname app voor u onderzocht en gevonden. Maak kennis met de Gespreksrecorder voor iPhone. Deze app maakt gebruik van uw persoonlijke en zakelijke communicatie en slaat ze op het apparaat voor toekomstige referentie. Het is ook een full-featured voice recorder app in de app store.

Hoe telefoongesprekken opnemen op iPhone?

Hoe op te nemen telefoongesprekken op iPhone – Stap voor stap handleiding

Het afluisteren van telefoongesprekken zorgt niet altijd voor privacy kwetsbaarheid; soms behoedt het u voor chantage in het openbaar. Wat de reden ook is, je hebt een document van iets voor toekomstig gebruik en referentie. Gespreksrecorder voor iPhone heeft een uitstekende gebruikersinterface om soepel te werken zonder voorafgaande onderbreking. U kunt het opnameproces direct vanuit de app starten tijdens het telefoongesprek.

Stappen om uitgaand gesprek op te nemen

Lopend gesprek opnemen

Stap 1.

Open de app en tik op het telefoonpictogram om het nummer te kiezen dat u wilt bellen.

 

Stap 2.

Tik op Gesprek toevoegen om de gewenste persoon te bellen die u wilt uitnodigen voor de telefonische vergadering.

 

Stap 3.

Tik op Samenvoegen, en de opname zal starten. Vind uw opnames terug in de lijst met opgenomen bestanden.

Een inkomend gesprek opnemen

Inkomende oproep record

Stap 1.

Beantwoord een inkomend gesprek.

 

Stap 2.

Open Gespreksrecorder voor Telefoon app en tik op het telefoon icoon om het nieuwe opname proces te starten.

 

Stap 3.

Keer terug naar uw telefoongesprek sessie waar u mee bezig was.

 

Stap 4.

Tik op Gesprekken samenvoegen, en de opname zal beginnen. Houd de timer van de bel in de gaten.

Hoe op te nemen telefoongesprekken op iPhone – Video Gids

Hier is de video tutorial om telefoongesprekken op te nemen op de iPhone. Het zal het proces gemakkelijker over te halen.

Functies aangeboden door Call Recorder App voor iPhone

Gespreksrecorder voor iPhone wordt geleverd met een essentiële functie, gespreksopname, en meer dan vijf andere unieke en extra functies. De meest gekenmerkte toegankelijkheden zijn:

Onbeperkt gesprekken opnemen

Je kunt onbeperkt uitgaande en inkomende gesprekken opnemen met deze app. Zelfs je offline opslag kan niet overlopen met opnames omdat het ook beschikt over een gratis cloud-opslag systeem. Hoe dan ook, je hoeft je er geen zorgen over te maken omdat de Gespreksrecorder voor iPhone het audioformaat codeert in een zeer efficiënt model, vandaar, kwaliteitsopnamen in een kleinere omvang. Het is ook compatibel met alle iPhone-apparaten met iOS 11 of hoger.

Gratis stemrecorder

De app heeft een uitstekende digitale voicerecorder. Maak een lijst van zowel stemmen van telefoongesprekken en lokale op dezelfde plaats voor een beter beheer. Deze app zorgt voor de veiligheid van de clips en tracks. Reciteer je favoriete gedichten, zing je favoriete liedjes, en bewaar alle herinneringen in audio blogs of voice memo’s. De opnamekwaliteit voldoet gemakkelijk aan de criteria van een professionele geluidsrecorder. Je kunt hem ook gebruiken bij het opnemen van een getuigenverklaring voor de rechtshandhaving.

Afspelen en bewerken

Afspelen wordt voor u gemakkelijker gemaakt met de ingebouwde audiospeler van onze app. Eenmaal opgenomen, kunt u de opname afspelen met de audiospeler en de clips bewerken. Knip de clips bij door de belangrijkste elementen van een gesprek te behouden. Niet elke gespreksrecorder app staat u toe om de audioclips te bewerken, waardoor de gespreksrecorder voor iPhone een van de meest vindingrijke app in de App Store is.

Cloud opslag

Stel, je bent je telefoon kwijt of hij is omgevallen en kapot gegaan. Of zelfs als u de opgenomen bestanden per ongeluk verwijdert, kunt u uw gegevens voorgoed verliezen. Gespreksrecorder voor iPhone wordt geleverd met een cloud-opslagfunctie om de back-up van alle kritieke bestanden te beschermen. Download en back-up opties zijn super-efficiënt binnen de app. Neem telefoongesprekken en stemmen op, en je kunt de bestanden herstellen wanneer je maar wilt.

Is Gespreksrecorder voor iPhone een waardige Spraakrecorder?

Te midden van soortgelijke app store applicaties, Gespreksrecorder voor iPhone heeft verschillende extra functies naast de typische achtergrond gespreksopname. Gezien de bruikbaarheid en efficiëntie, raden wij het aan als de beste gespreks- en spraakrecorder app. De app bevat een aantal unieke en premium kenmerken die zeer weinig soortgelijke premium apps in de markt bieden. Enkele uitgelichte kenmerken zijn:

  • Het delen van de audio bestanden op andere apparaten
  • Beveiligde en privé cloud opslag ondersteuning
  • Audio bewerkingsfunctie om te trimmen en te selecteren specifieke delen
  • Spraakopname naast gespreksopname
  • De grenzeloze gespreksopnamefunctie

In de gaten houden van Privacy Concern

U moet bezorgd zijn over de privacy factor van deze app voordat u een van zijn diensten gebruikt. Je zou kunnen denken, wat als uw informatie kan online gelekt worden. We krijgen vaak nieuws over afgeluisterde telefoongesprekken die zich zo nu en dan verspreiden op het internet of in de massamedia. Beroemdheden, sporters, of zelfs gewone mensen komen vaak in een ongemakkelijke of controversiële situatie terecht wanneer persoonlijke telefoongesprekken uitlekken. Maar wanneer u ervoor kiest om Gespreksrecorder voor iPhone te gebruiken, beslist u zelf waar en hoe u uw opnamegegevens opslaat.

 

De app zorgt ervoor dat zijn reputatie, goodwill en integriteit ten opzichte van gebruikers intact in de markt, en als gevolg van het gedetailleerde privacybeleid overeenkomsten, het is zeker veilig om te gebruiken. Wees gerust dat je kunt genieten van uitgebreide diensten vanuit je huis, werkplek, en onderweg.

Wrapping up

De dagen van het gebruik van een online voice recorder of USB voice recorder om stemmen op te nemen zijn voorbij. De Gespreksrecorder voor iPhone is een perfecte oplossing en is compatibel met alle nieuwste iPhone-apparaten. Daarom, wanneer in behoefte aan iPhone’s oproep opname acties, deze bijzondere app is een kampioen in zijn eigen categorie. Een alles-in-een soort pakket van deze app zal zorgen voor uw telefoongesprek opnames en houden hun back-up. Het zal u ook toelaten om ze te bewerken om de precisie. Probeer het nu samen met onze andere super spannende apps op de winkels, zoals oproepblokker voor iPhone, Slaapgeluiden & White Noise, enz. Schrijf ons uw ervaring met onze apps, zodat ze kunnen worden verbeterd met de tijd.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.