Hoe roteer je een foto op je iPhone?

Article By: admin | Reviewed by : Editorial Board | Published on: January 24, 2022 , Last updated on : February 8, 2022
Hoe roteer je een foto op je iPhone?

Laten we beginnen.

 

In de wereld van de sociale media speelt mobiele fotografie een prominente rol. Je vraagt je misschien af hoe sommige mensen mooiere foto’s maken met hun iPhone-toestel dan anderen. Het antwoord is simpel; ze letten goed op de simpele aanpassingen die nodig zijn voor een perfecte foto. Als je graag foto’s maakt met je iPhone, weet je dat aanpassingen zoals helderheid, contrast en oriëntatie essentieel zijn. For example, als uw foto is in de verkeerde oriëntatie, zou je willen leren hoe je een foto op de iPhone te draaien naar de juiste positie.

 

Omdat de foto’s er slecht uit zullen zien, hoeveel bewerkingen je ook op die foto uitvoert. Maar wees gerust, een app van derden zoals Photo Editor of de standaardfuncties van je iPhone kunnen je foto’s snel in de juiste stand zetten.

 

Hoe roteer ik een foto op mijn iPhone met de fotobewerkings-app

 

Waarom zou je een app van derden zoals Foto-editor willen gebruiken als je apparaat er al een heeft? Daar kunnen veel redenen voor zijn. Als u een foto bewerkt, wilt u een toepassing gebruiken met veel functionaliteit op één plek. De app Foto-editor biedt u verschillende opties om te gebruiken. Deze toepassing bevat bijvoorbeeld complexe functies zoals maskeren, toonregeling, splash herkleuren en kleur toevoegen. Zoveel functies zult u niet standaard op uw iPhone aantreffen.

 

Als het op fotobewerking aankomt, is de oriëntatie van de foto essentieel. U hoeft uw foto echter niet in een extreme hoek te draaien. U kunt uw foto eenvoudig van rechts naar links draaien en spiegelen. De meest effectieve techniek is het combineren van de Fotobewerkingsapp en de eigen Foto’s-app van de iPhone. U kunt eenvoudig leren hoe u op deze manier een foto op de iPhone kunt roteren. Dit artikel zal twee eenvoudige benaderingen demonstreren voor het bereiken van vlekkeloze bewerking.

Stappen voor het draaien van een foto op iPhone met de foto-editor-app:

fotofilter effecten op iphone
  • Ga naar de App Store en installeer Photo Editor
  • Start de app
  • Tik op het Filter icoontje in het midden en selecteer de foto die je wilt repareren
  • Na het kiezen van een foto, tik je op het icoontje rechts onderaan
  • Je ziet het Rotate icoontje, gebruik het om je foto oriëntatie te fixen
  • Tik op het Done icoontje om je foto op je apparaat op te slaan

Op zoek naar een veelzijdige fotobewerkingsapp? Zoek niet verder; installeer Photo Editor gratis in de App Store

Belangrijkste kenmerken van de Fotobewerker app

 

U zult de verschillende mogelijkheden van de Foto-editor-app ontdekken naarmate u deze gebruikt. Elk hulpmiddel in deze app heeft een specifieke rol. Als u de functies van de app ten volle benut, zult u er op vele manieren profijt van hebben. Laten we eens kijken naar een aantal van de essentiële functies van de Foto-editor app.

 

Om meer te weten te komen over de Photo Editor-app, kunt u onze handige gids over hoe je foto’s op iPhone kunt bijsnijden.

 

Lijst van hoofdkenmerken:

  • Splash recolor functie
  • Diverse foto-effecten, zoals vintage, beauty en natuur, zijn beschikbaar
  • Multi-touch zoomfunctie met instelbare penseelgrootte
  • Er zijn meer dan 100 fotofilters beschikbaar
  • Belichting, helderheid, contrast, verzadiging, toon kunnen handmatig worden geregeld
  • Bewaar bewerkingsprojecten voor later gebruik
  • Deel direct naar sociale media en via compatibele apps

Hoe roteer ik een foto op mijn iPhone met de Foto’s-app

 

Zoals je ziet, geeft deze gratis te installeren app uit de App Store je toegang tot tools waarmee je je foto in alle opzichten kunt verbeteren. Het kan echter voorkomen dat u om een bepaalde reden de standaardhulpmiddelen van de Foto’s-app van de iPhone moet gebruiken. Deze post zal u leren hoe u een foto op de iPhone kunt roteren via de standaardoptie.

 

Apple-apparaten staan bekend om hun eenvoudige maar krachtige functionaliteit. De Foto’s app van de iPhone is daar een goed voorbeeld van. Het heeft misschien niet een aantal geavanceerde functies die je kunt vinden in een app van derden, zoals Photo Editor, maar het heeft een aantal voordelen van zijn eigen. Als standaardapp van de iPhone is deze app snel. Als je een foto niet uitgebreid hoeft te bewerken, zul je best tevreden zijn met de Foto’s-app. Laten we nu eens kijken hoe je een foto op iPhone kunt draaien met de oorspronkelijke Foto’s-app.

Stappen voor het draaien van een foto op iPhone met de Foto’s-app:

foto-effecten
  • Start Foto’s
  • Selecteer een foto die u wilt bewerken
  • Tik op het pictogram Bewerken
  • Rechtsonderin, zie je het roteren icoon
  • Tik op het roteren icoon en begin met het aanpassen van de foto
  • Tik op Gereed om je afbeelding in de bibliotheek op te slaan

Conclusie

 

Dankzij de vooruitgang in app-ontwikkeling is het bewerken van afbeeldingen op een iPhone een snelle en ongecompliceerde procedure. Hoewel applicaties van derden extra mogelijkheden hebben, is de standaard Foto’s-app als native applicatie ook handig. De iPhone kan de functionaliteiten van apps van derden feilloos benutten en gebruikers in staat stellen professionele tools te gebruiken om foto’s te bewerken.

Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van aanvullende mogelijkheden, hebben we een lijst van de top 10 beste fotobewerkingsapps voor iPhone.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.