Hoe houd je wachtwoorden veilig op iPhone

Article By: SEO Expert | Reviewed by : Editorial Board | Published on: December 13, 2021

Voordat we beginnen

 

Het internettijdperk heeft ons gedwongen sociale media en diverse online accounts te hebben waarvoor wachtwoorden nodig zijn. In het begin waren de wachtwoordvereisten eenvoudig, maar nu zonder complexe wachtwoorden laten deze online sites ons om veiligheidsredenen zelfs geen accounts meer aanmaken. U vraagt zich dus misschien af hoe u wachtwoorden veilig op uw iPhone kunt bewaren zonder ze te vergeten.

 

Als u nog steeds wachtwoorden op de zijkant van uw bureau schrijft of ze als tekstbestanden op uw apparaat opslaat, moet u nu stoppen. Er zijn betere keuzes beschikbaar. Apps van derden zoals Password Manager – PassKit hebben ons wachtwoordprobleem kunnen oplossen dankzij de technologische vooruitgang in app-ontwikkeling.

 

 

Hoe houd ik wachtwoorden veilig op iPhone met de PassKit app

 

De iPhone apparaten worden geleverd met een standaard wachtwoord beveiligingsoptie die wachtwoorden veilig kan houden op het apparaat. Echter, het gebruik van een app van derden zoals PassKit heeft meer voordelen, die is gemaakt met slechts een doel – om wachtwoorden veilig te houden op de iPhone.

Wil je weten hoe je wachtwoorden veilig te houden op iPhone?  Installeer Password Manager – PassKit gratis uit de App Store.

Wanneer een gebruiker Wachtwoord Manager – PassKit begint te gebruiken, zal het geavanceerde RSA-encryptie implementeren op je iPhone om je wachtwoorden te beveiligen. RSA is een asymmetrische cryptografie algoritme dat efficiënt kan genereren onkraakbaar wachtwoorden. Het maakt PassKit een van de beste wachtwoord generator apps voor de iPhone.

 

Hier is hoe je wachtwoorden veilig houdt op iPhone met behulp van de Passkit app:

LumaFusion video editing app
  • Open de app Wachtwoord Manager – PassKit.
  • Druk op de Plus + knop.
  • Om wachtwoorden op te slaan, selecteert u Logins.
  • Populaire platforms zoals Apple, Amazon, Behance, Instagram, PayPal zullen verschijnen. Selecteer een van hen, of als u een andere account wilt toevoegen, tik dan op Create login manually.
  • Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in, of als u een nieuw wachtwoord voor uw account wilt gebruiken, klikt u op de knop Wachtwoord genereren.
  • Sla uw wachtwoord op in de kluis door op de knop Opslaan te tikken.

Hoe stel je een autofill wachtwoord in op iPhone met de PassKit app:

 

De PassKit app autofill wachtwoord functie is handig voor elke iPhone-gebruiker. Het heeft de capaciteit om wachtwoorden automatisch in te vullen met een enkele tik, en het hele proces is snel en handig op hetzelfde moment. Als u de volledige omvang van deze app wilt ervaren, dan is het aanbevolen om deze handige functie te gebruiken.

 

Stappen voor het automatisch invullen van wachtwoorden op iPhone met de PassKit app:

FilmoraGo Video Editor & Maker
  • Ga naar Instellingen.
  • Druk op Wachtwoorden.
  • Tik dan op Automatisch wachtwoorden invullen.
  • Selecteer in de lijst Wachtwoordbeheer – PassKit.

Hoe bewaar je wachtwoorden veilig op je iPhone met de iCloud Sleutelhanger

 

De iCloud-sleutelhanger is het eigen gegevensbeheersysteem van Apple. Het kan uw privégegevens zoals wachtwoorden of creditcardinformatie opslaan op iPhone en op alle Apple-apparaten die u bezit.

 

Volg deze stappen om iCloud-sleutelhanger in te schakelen op uw iPhone:

  • Ga naar de Instellingen app.
  • Tik op uw naam.
  • Tik op iCloud.
  • Tik dan op Sleutelhanger.
  • Schuif de balk om hem groen te maken, zodat iCloud Sleutelhanger wordt ingeschakeld.

Het kan zijn dat gebruikers hun Apple ID-wachtwoord moeten invoeren om het proces af te ronden. Het uitschakelen van iCloud Sleutelhanger is eenvoudig; schuif de groene balk terug die de sleutelhanger heeft ingeschakeld.

Hoe houd ik wachtwoorden veilig op iPhone door gebruik te maken van de Notities app

 

Als alternatief kunnen iPhone gebruikers de Notes app gebruiken om hun wachtwoorden op te slaan. Hoewel het niet zo veilig is als de PassKit-app, kan het een handig hulpmiddel zijn om wachtwoorden op iPhone-apparaten op te slaan voor gebruikers die niet erg bezorgd zijn over hun wachtwoordbeveiliging.

 

Het belang van het veilig bewaren van wachtwoorden op iPhone

 

Het internet, en ook de gadget die we gebruiken, zit vol met beveiligingsfouten. U kunt gemakkelijk het volgende slachtoffer worden van cybercriminaliteit en datalekken als u niet waakzaam bent. Wachtwoorden zijn vergelijkbaar met de voordeursleutel van ons huis. Iedereen met die sleutel kan toegang krijgen tot alle bezittingen van ons huis. Op dezelfde manier beschermen uw wachtwoorden de online accounts die u op verschillende platforms aanmaakt. Wachtwoorden beschermen ook uw bankrekening en andere gevoelige informatie, en een inbreuk op die bescherming kan rampzalig zijn. Als gevolg hiervan, als het wachtwoord niet veilig is, valt het uitgangspunt van het gebruik van wachtwoorden om onze gevoelige online gegevens te beschermen uit elkaar.

 

Wachtwoorden die zowel veilig zijn als regelmatig worden gewijzigd, zouden de eerste verdedigingslinie moeten zijn. Het kan moeilijk zijn om complexe toetsenbordcombinaties te onthouden en ze vaak genoeg te veranderen. Daarom zijn apps zoals Password Manager – PassKit en andere alternatieven die hierboven in dit bericht zijn genoemd van vitaal belang voor uw wachtwoordbeveiliging. Maar houd in gedachten dat niet alle wachtwoordmanagers gelijk zijn, dus kies je methode verstandig om wachtwoorden veilig te houden op je iPhone.

 

Slotopmerkingen

PassKit, misschien wel de beste wachtwoordmanager app, biedt de tools en kracht om alle beveiligingsproblemen met betrekking tot wachtwoorden aan te pakken. Het houdt u in controle over uw online veiligheid. Deze applicatie is een must-have als u uw wachtwoorden veilig wilt houden op uw iPhone tijdens het gebruik van het internet voor officiële of dagelijkse activiteiten. De standaardopties voor wachtwoordbeveiliging op uw Apple-apparaten zijn ook nuttig, maar het is belangrijk op te merken dat iedereen het slachtoffer kan worden van de volgende cybermisdaad of datalek. Gebruik dus alle hulpmiddelen in uw inventaris om uzelf te beschermen tegen dergelijke scenario’s.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.