Hoe een visitekaartjes scanner nuttig kan zijn – Visitekaartjes Scanner HD

Article By: SEO Expert | Reviewed by : Editorial Board | Published on: April 21, 2021 , Last updated on : November 18, 2021
Begin met het scannen van visitekaartjes

Laten we beginnen.

Als u uw eigen bedrijf en communiceren vaak met anderen, maar zijn moe van het uitwisselen van visitekaartjes, dan moet je een mobiele kaartlezer app. De beste gratis scanner app beschikbaar in de App Store heet Business Card Scanner HD voor iPhone. Het is je eigen digitale telefoonboek. Vandaag zullen we diep ingaan op hoe deze slimme scanner app kunt u scannen vanaf uw iPhone, bespaart u kostbare tijd en moeite in al uw zakelijke netwerken behoeften.

 

Met onze mobiele visitekaartjes scanner, kunt u direct scannen visitekaartjes met uw iPhone en onderweg zijn. Voorbij zijn de dagen van het proppen van te veel visitekaartjes in je portemonnee alleen maar om goed te netwerken met klanten en klanten.

Hoe onze visitekaartjes scanner werkt

Begin met het scannen van visitekaartjes

Onze app maakt gebruik van de modernste OCR-technologie (optische tekenherkenning). OCR is een oplossing voor bedrijven bij het automatiseren van gegevensextractie uit gedrukte of geschreven tekst van een gescand document of beeldbestand. De tekst wordt dan omgezet in een machinaal leesbare vorm voor gegevensverwerking, zoals bewerken of zoeken.

 

Onze scanner app legt duizenden gegevens van visitekaartjes vast als contactpunten die zeer weinig geheugen nodig hebben, waardoor uiteindelijk ruimte wordt bespaard op uw iPhone-toestel. Deze bedrijfsvriendelijke app kan handig zijn voor ondernemers, verkopers en marketeers die op zoek zijn naar een moderne en efficiënte manier om zakelijke contacten op te sporen en te verwerken.

Scan een kaart om op te slaan

Scan een verscheidenheid aan compatibele objecten

Zodra iemand u een visitekaartje geeft, pakt u gewoon uw iPhone, opent u de Business Card Scanner HD-app en scant u het via de iPhone-camera. Vervolgens hoeft u alleen maar te richten en te schieten om een onbeperkt aantal visitekaartjes digitaal op te slaan. Zo eenvoudig is het. Het kan ook worden gebruikt als een id scanner, zodat u tekst over te brengen van een rijbewijs, en verdubbelt als een credit card scanner.

 

Zodra u een foto van het visitekaartje neemt. De intelligente app zal onmiddellijk het hele kaartje scannen om alle belangrijke tekst op het kaartje te verzamelen en op te slaan in onze database, zoals het primaire nummer, secundaire nummer, fax, e-mail, en de naam van het bedrijf of de persoon.

Contacten bewerken en organiseren

Houd alle contacten georganiseerd en veilig

Het visitekaartje scanner HD app stelt haar gebruikers in staat te bewerken en een gescande visitekaartje personaliseren zodra het is opgeslagen op uw iPhone. Voer handmatig nummers en teksten in de respectievelijke velden in om relevante en bijgewerkte informatie op het kaartje te wijzigen.

 

Organiseer ook al uw contacten met voorgedefinieerde velden en de voorgeselecteerde velden en sorteer ze op volgorde. Label uw zakelijke contacten op belangrijkheid, zoals prioriteit, gebeurtenissen, organisatie en meer. Voeg een persoon toe aan “favorieten” en maak het gemakkelijker om ze te vinden.

Bel, stuur e-mails en berichten rechtstreeks vanuit uw app

Bel, sms en e-mail contacten direct

Deze krachtige visitekaartscanner stelt gebruikers in staat om een in-app bel- en tekstfunctie te gebruiken. U hoeft alleen maar een eerder gescand visitekaartje op te halen en er verschijnen bel- en tekstballonnetjes. Tik gewoon op uw keuze om te bellen en sms’en rechtstreeks naar de gewenste contacten te sturen.

 

De kaartscanner app heeft ook de mogelijkheid om e-mails te versturen direct vanaf het gescande contact. Een andere coole functie van deze app is de mogelijkheid om details van bepaalde locaties en weblinks van gescande items te krijgen, wat zeer nuttig kan zijn voor marketing.

Scannen van Qr-codes

Scan snel een QR-code

visitekaartscanner HD kan QR-codes lezen die op bepaalde visitekaartjes en andere gerelateerde items kunnen staan. Soms kan het simpelweg scannen van een visitekaartje niet alle informatie weergeven.

 

Zodra een visitekaartje een QR scanner bevat, biedt het meestal meer opties voor links en tags. Deze veelzijdige kaartlezer app voor iPhone zal de QR codes interpreteren om u alle verstrekte informatie te tonen.

Uw contacten delen via AirDrop

Links naar contacten sturen en delen

Inbegrepen in deze app is het delen van contacten via AirDrop en andere sociale platforms zoals Facebook en WhatsApp. Stuur vrienden, familie en zakenpartners eenvoudig relevante en aanbevolen zakelijke contacten. U hoeft uw teamgenoot niet te bellen en handmatig zakelijke referenties te delen; met een paar klikken deelt u de informatie direct.

Slotverklaringen

In de moderne tijd is een app als visitekaartjes scanner HD onmisbaar. Bedrijfsexperts van Entrepreneur noemen waarom visitekaartjes nooit zullen verdwijnen. Het is omdat de meeste mensen nog steeds visitekaartjes gebruiken. Daarom is een zakelijke of visitekaartscanner erg handig om op je iPhone te hebben. Met de huidige cord-cutting trend, een virtuele visitekaartscanner is een must.

 

Daarom is visitekaartscanner HD inderdaad een van de beste apps die je kunt hebben in een bedrijfsscenario. De app bevat het allemaal, van een visitekaartje organizer tot een super handige QR-code lezer optie van de visitekaartjes.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.