Hoe kan ik een deel van een foto op iPhone vervagen?

Article By: admin | Reviewed by : Editorial Board | Published on: March 23, 2021 , Last updated on : November 17, 2021
How to blur out part of a picture on iPhone

Photobomb is ongewenst, net als sommige persoonlijke attributen die vaak moeten worden vervaagd voordat ze worden gepubliceerd. Instanties zoals ongewenste entiteiten en ongewenste achtergronden moeten vaak worden geretoucheerd. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe je een deel van een foto op je iPhone onscherp maakt. Of het nu gaat om het verfraaien van een foto of het weglaten van ongewenste elementen, je hebt een goede app nodig voor je mobiele Apple-apparaten. Zelfs het vervagen van gevoelige segmenten van een foto vereist een hulpmiddel. Blur Photo Editor app voor iPhone en iPad kan het perfecte hulpmiddel voor u zijn, vooral wanneer u een professioneel vervagingseffect op uw foto wilt.

 

Laten we eens kijken naar de stap-voor-stap handleiding over hoe je een deel van een foto onscherp kunt maken op iPhone.

Hoe een deel van een foto vervagen op iPhone – Eenvoudige gids

Helaas heeft iPhone geen opvallende standaardfuncties voor het vervagen van foto’s. Het enige wat je kunt krijgen is portret bokeh, wat typisch is voor midden- tot hoge klasse telefoon camera functies. Deze zijn echter niet aan te passen en kunnen zeker niet bepaalde kenmerken zoals creditcardnummer en kentekenplaat van de auto op de foto wegvagen.

 

Dus wat is de oplossing? Een goed geoptimaliseerd beeldvervagingproces is de oplossing, net als de app die Bob gebruikte toen hij in de problemen kwam. Als je een iPhone hebt en graag foto’s maakt, is een kwalitatief goede beeldvervaging applicatie noodzakelijk. Als je zo’n app op je iPhone toestel hebt, ben je klaar voor alle veeg-, censuur-, en pixeleringsbedrijven voor je foto’s in de galerij.

 

Wanneer u op zoek bent naar een app die u feilloos aanpassingsmogelijkheden biedt op het gebied van bokeh-effecten voor uw foto’s, kunt u vertrouwen stellen in de Blur photo editor app voor uw iPhone. Nu moet je je afvragen wat maakt Blur foto-editor zo vakkundig te onderscheiden van andere soortgelijke apps op de markt?

Voordat je begint met het lezen van de gids over hoe je een deel van een foto onscherp kunt maken op je iPhone, installeer je eerst gratis de Blur Photo Editor app op je iPhone.

Hier is de stap-voor-stap handleiding om een deel van een foto te vervagen op iPhone

  • Installeer de app Blur Photo Editor gratis op je iPhone.
  • Open de app en kies de foto die je onscherp wilt maken.
  • Kies het penseelgereedschap en vervaag het specifieke deel van de foto met uw vingeraanraking en bekijk het vervaagpad op het vergrootglas. Met het penseel kunt u de achtergrond, het gezicht, de tekst, de kentekenplaat of andere ongewenste delen van een foto vervagen.
  • Gebruik fotobewerkingsgereedschappen en pas fotofilters toe als u uw foto wilt verbeteren.
  • Tik op de downloadknop in de rechterbovenhoek om de foto in uw fotobibliotheek op te slaan.

Laten we eens kijken naar een instructievideo over hoe je een deel van een foto onscherp maakt op iPhone

Alle beeldvervagende functies onder één paraplu

Een typische foto vervagen optie is gewoon te mainstream. Dat is waarom Blur foto-editor kwam met een enorme collectie van foto vervagen opties onder verschillende categorieën. Bijvoorbeeld, deze app bestaat uit vijf vervagen modi; Basic, Glas, Vervorming, Paint, Water. Alle zijn gerangschikt onder de toepassing filter banner in deze app. Elk van de modi bezet verschillende prachtige en unieke vervagen filters. Daarom, Als u wilt dat uw achtergrond effecten om te kijken ijzig, glazige, water besprenkeld, of een aantal andere ondoorzichtige effecten, de app levert de beste vervagen achtergrond en foto-effect om uw snapshot.

Een ander essentieel aspect dat de Blur tot een bijzondere productcategorie heeft gemaakt, is de vloeiende fotobewerking.

Dat is nog niet alles! Blur photo editor biedt meer

Onscherpte is hier echter slechts het topje van de ijsberg. Blur biedt verschillende andere exclusieve functies die uw fotografie kunnen verrijken. Het biedt een breed scala aan modules voor beeldbewerking en het filteren van foto’s. Als het gaat om fotofilters, is deze applicatie een aas in zijn soort. De applicatie wordt geleverd met meerdere fotofilter modi, die u verder meerdere betoverende beeldfilters geeft. Kortom, alles wat je nodig hebt is je creativiteit, en je bent goed om te gaan met tonnen van beeldfilters klaar om uw kiekjes te verfraaien.

 

Naast de vervagende goodies en de uitgebreide collectie fotofilters in de stash, biedt Blur ook een starre beeldbewerkingsmodule. Ja! Je hoort het goed. Je krijgt volwaardige beeldbewerkingsopties waarmee je gemakkelijk kunt bijsnijden, verbeteren, verhelderen en alle andere typische bewerkingsfunctionaliteit die je maar kunt bedenken. Daarom hoef je nu niet steeds naar een andere app te gaan als je je foto’s wilt retoucheren nadat je een geschikt vervagingseffect van je voorkeur hebt toegepast op je geselecteerde foto. Onthoud, de Vervaging heeft het allemaal!

How to blur out part of a picture on iPhone using blur photo editor app

Stel je scherp!

 

Wilt u een even deel van uw afbeelding vervagen of een onscherpe achtergrondafbeelding proberen? Probeer de focusoptie in het menu van de toepassing Vervagen. Hier krijg je de cirkel en band modus samen met de standaard normale modus om het geselecteerde deel van een afbeelding te vervagen of onscherp te maken. U kunt de straal van de vervaging of onscherpte operaties instellen. Tijdens het hele proces van het bewerken en verbeteren van afbeeldingen, kunt u altijd proberen de fantastische vergroting venster in de linkerbovenhoek van de app. Deze geïntegreerde vergrotingswidget zal je helpen met precieze fotobewerkingsfunctionaliteiten.

Een veelzijdige fotobewerker voor uw iPhone

 

Ondertussen, de integratie van een volwaardige foto-editor is een ander uitstekend aspect van Blur foto-editor. De app pronkt met deze module, en het is inderdaad een van de meest nuttige functies voor het tweaken en verbeteren van de afbeelding. De bewerkingsoptie is uitgerust met een scala aan functies, variërend van tools voor het bijsnijden van afbeeldingen tot verschillende opties voor het verfijnen van afbeeldingen, zoals belichting, contrast, helderheid, verzadiging, tint, scherpte-instellingen, enz. Kortom, de gebruiker kan een breed scala aan toevoegingen krijgen om hun favoriete foto’s op de iPhone te verfraaien.

Op het einde

 

Het dilemma van het maken van een shortlist van de perfecte foto vervaging apps die efficiënt ongewenste elementen kunnen bleken en tegelijkertijd de foto oogstrelend houden lijkt eindelijk tot een einde te zijn gekomen. Blur Photo Editor is een uitstekend gebouwde app die tevoorschijn komt wanneer je enkele fotosegmenten wilt vervagen of de achtergrond van de foto wilt vervagen. Het biedt niet een enkele veeg-keuze, maar een bibliotheek van uitstekende veeg- en bewerkingsopties om uw fotografie naar het punt van zenith te brengen.

Share this article:

Wazige foto effect editor

Gratis foto vervagen app. Krijg mozaïek, korrelige & wazige achtergronden, gezichten, creditcards, woorden & nummerplaten met behulp van de Blur foto-editor app voor iPhone

shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.