Hoe diepe slaap muziek u kan helpen snel in slaap te vallen

Article By: Nasim Usman | Reviewed by : Editorial Board | Published on: April 20, 2021 , Last updated on : November 21, 2021
Diep slapen, slapeloosheid genezen met Slaapgeluiden & Witte ruis

Voordat we beginnen

Heeft u last van lichte tot chronische slapeloosheid? Of misschien slaapt u wel, maar is het geen kwaliteitsslaap? Laten we eerlijk zijn, schapen tellen is een totale mythe, en je kunt de hond niet meer de schuld geven. Als je merkt dat je elke ochtend slaperig wakker wordt of een gebrek aan cognitieve vaardigheden hebt, dan is het misschien tijd om eens te kijken naar een app voor het slapengaan die gericht is op diepe slaap muziek genaamd Slaapgeluiden – Witte ruis.

Hoe slapeloosheid te overwinnen met diepe slaap muziek

Het is geen geheim dat slapeloosheid en slaaptekort tegenwoordig veel te vaak voorkomen. De mensen van NCBI stellen dat 10%-30% van de volwassenen worstelt met chronische slapeloosheid. Volgens Harvard Health Publishing lijdt meer dan 60% van de oudere volwassenen aan een vorm van slapeloosheid en een angststoornis. Het kan mild of periodiek zijn. Ze vermelden ook dat vrouwen een levenslang risico op slapeloosheid hebben dat tot 40% hoger is dan bij mannen. Het goede nieuws is, Sleep Sounds & White Noise app voor iPhone is uw nieuwe beste vriend. Als #1 in slaap apps, kun je hem gratis vinden in de App store, nu beschikbaar voor zowel iPhone als iPad.

Geniet van diepe slaapmuziek met omgevingsgeluiden en verhaaltjes voor het slapengaan

Geniet van geluiden uit de natuur met een goed verhaaltje voor het slapengaan

Zodra je de slaapgeluiden & witte ruis app hebt gedownload, begin je de super gebruiksvriendelijke interface te zien. De app bevat verschillende vooraf opgenomen geluidseffecten zoals natuurgeluiden, getjilp van krekels en ASMR-therapieclips in de ingebouwde bibliotheek. Deze app laat zijn gebruikers ook luisteren naar mooie verhalen met romantische, suspense, en motiverende verhalen, om er maar een paar te noemen.

Populaire romans en ritmische poëzie blijven opties in de geluidsmixer die een genot zijn om naar te luisteren. Ook kinderen en jongeren kunnen verhalen horen die voor hen gereserveerd zijn. Populaire Disney- en andere sprookjesverhalen zoals Aladdin, Rapunzel, Assepoester en Mythen van de babydraak zijn opgenomen die kunnen helpen om uw baby in slaap te lokken. Omdat expliciete inhoud in de app wordt gefilterd, kan iedereen in het gezin profiteren van slaapgeluiden & witte ruis.

Mediteer je een weg naar slaap met ontspannende geluiden

Geniet van meditatie in bed

Deze app voorziet zijn gebruikers van een enorm aantal gidsen gericht op meditatie door instructeurs van wereldklasse. De app maakt het super eenvoudig om door deze gidsen te navigeren. Elke meditatie sessie zal zeker kalmeren elke zenuw in je geest en lichaam. Het is bijna alsof je je eigen persoonlijke yoga-instructeur aan je bed hebt. Meditatie van welke aard dan ook verlicht stress en angst bij ons mensen, hoewel velen deze eenvoudige methode over het hoofd zien. Verlicht je ziel en verbind je innerlijke geest. Echt een game-changer om je snel in slaap te laten vallen.

Maak een kant en klare mix van vredige diepe slaap muziek

Uw op maat gemaakte afspeellijst van vrede

Terwijl je een rondleiding door deze slaapkuur app neemt, zal je de gepersonaliseerde muziek compositie functie opmerken. Deze functie laat de gebruikers muziek componeren en categoriseren door het selecteren en mixen van verschillende vooraf opgenomen instrumenten zoals piano samples en verschillende melodieën. Op basis van de smaak van de gebruiker in rustgevende muziek therapie, deze intelligente app kiest en suggereert ook veelgebruikte nummers en melodieën van eerdere bezoeken.

Luister naar de geluiden van de meest gewilde strand steden en dorpen, zoals een paardenkoets rijdend over de weg in Zwitserland tot 5 pm spitsuur verkeer in Rio de Janeiro. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Terwijl dit alles gebeurt, spelen oogstrelende animaties van watervallen, kampvuren, oceaangolven en stormachtige regen als thema’s op de achtergrond. Kortom, het is een must-have app voor natuurliefhebbers.

Daar blijft het echter niet bij. Stem af op je favoriete bosvogels zoals Roodborstjes, Kolibries en Mussen, die voor je zullen zingen terwijl je in een diepe slaap valt. Het gebruik van ASMR-microfoons is tegenwoordig populair en kan helpen bij tinnitus. U kunt hier ook op ASMR gebaseerde video’s vinden als een optie. Van een meisje en haar schattige konijn die op wortels kauwen tot je favoriete YouTube sterren, ze staan allemaal klaar om verhalen in je oren te fluisteren.

Bedtijdherinnering voor een gezonde slaaproutine

Herinnerd worden aan het bedtijd kenmerk

Waarom een herinnering nodig? Dat kun je je afvragen. Wij mensen moeten een geschikte slaapcyclus volgen. Hoewel niet iedereen elke nacht op hetzelfde tijdstip slaapt, bevordert dit volgens studies de gezondheid en de levensstijl. Nu, het instellen van een specifieke tijd om dit te doen is eenvoudig met slaapgeluiden & witte ruis. Het enige wat u hoeft te doen is een eenvoudige herinnering instellen, bijvoorbeeld 10 uur ‘s avonds. De app zal de gebruiker elke avond met een rustgevend geluid laten weten dat het bedtijd is! Bijna als een aanpasbare wekker.

Laatste gedachten

Laat slapeloosheid tot het verleden behoren

Na een diepgaand gebruik van de slaapgeluiden & witte ruis app, is het geen verrassing dat het de best beoordeelde slaap app in de app store is. Met een prachtige gebruikersinterface en essentiële sleutelfuncties, is het zeker om mensen te helpen weer in slaap te vallen. In een maatschappij van overwerkte en overgestresste inwoners is diepe slaap voor velen een zeldzaamheid.

Herwin je rem (rapid eye movement) slaap, die volgens experts van Medical News Today optreedt wanneer mensen zich in hun diepste fase van de slaap bevinden. Voor kinderen met hyperactiviteit en angst, zal deze app zeker helpen ze in slaap vallen met gemak, waardoor de ouders ook wat rust te nemen. Een overwinning voor alle gezinnen met een slaaptekort over de hele wereld. Eindelijk is het weer tijd om te slapen.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.