De beste diepe slaap app voor iPhone om te helpen in slaap te vallen met behulp van ontspannende muziek

Article By: Mahim Wagonwheel | Reviewed by : Editorial Board | Published on: May 24, 2021 , Last updated on : November 21, 2021
In slaap vallen op diepe ontspannende muziek

30-seconden samenvatting:

  • De behoefte aan goede apps voor slapeloosheidstherapie met muziek voor diepe slaap
  • Ontspannende geluiden en hoe ze mensen helpen snel in slaap te vallen
  • Het gebruik van geluiden uit de natuur en de voordelen daarvan
  • Stappenplan voor het maken van een kant-en-klare mix van slaapmuziek en melodieën

Laten we beginnen

Als het gaat om diepe slaap muziek, moet men kiezen voor de perfecte geest-rustgevende melodieën om naar te luisteren. Laten we het reëel houden; niet alle geluiden en muziek worden beschouwd als muziektherapie om te helpen met toenemende slapeloosheid gevallen. Dat is waarom we graag een app genaamd Slaapgeluiden en witte ruis voor iPhone aan te bevelen.

 

Met de toename van slapeloosheid in vele landen zoals de VS en Europa, slaap assistentie apps zijn een handig hulpmiddel om rond te hebben. Slaapgeluiden & Witte ruis brengt je in een staat van diepe slaap. Normaal gesproken is het luisteren naar muziek afhankelijk van de omzetting van geluidsgolven die het oor binnenkomen, in elektrische signalen in de hersenen.

 

Terwijl de hersenen deze geluiden vertalen, worden talrijke fysieke effecten in het lichaam teweeggebracht. De meeste bevorderen de slaap en of verminderen problemen die de slaap in de weg staan.

Hoe ontspannende geluiden en muziektherapie je kunnen helpen in slaap te vallen

 

Studies vertellen ons dat zachte muziek de slaap verhoogt als gevolg van de effecten op het beheren van specifieke hormonen, waaronder het stresshormoon genaamd cortisol. Het hebben van een hoog niveau van cortisol en dagelijkse stress kan je ‘s nachts alerter maken, wat leidt tot slecht slapen. Muziek kan het cortisolniveau verlagen.

 

Muziek activeert dopamine, een hormoon dat vrijkomt en verbonden is met het genotscentrum in onze hersenen. Door dit goed gevoel hormoon kunnen mensen sneller in slaap vallen met ontspannende geluiden en muziek zoals een waterval geluidseffect of regenval slaapmuziek.

In slaap vallen met diepe natuurgeluiden en slaapmuziek

Geniet van muziek en geluiden uit de natuur voor een diepe slaap

Met verschillende geluidseffecten en natuurgeluiden zoals zachte regen, waterval en bos opgenomen uit de meest authentieke bronnen, schort deze ontspannende slaapmuziek app elke verstoring in je omgeving op. Het neemt je mee naar een land van vrede en een betere headspace die slapeloosheid kan genezen.

 

Constante stress en angst leiden tot een gebrek aan slaap. Ontspannende muziek zorgt voor de innerlijke rust die mensen met slapeloosheid nodig hebben. Sleep Sound & White Noise brengt plezier aan alle luisteraars met meeslepende diepe slaapmuziek voor zowel volwassenen als kinderen met zijn aanpasbare functies. Speel rustgevende slaapliedjes voor de kinderen in uw huis. Probeer dromerige en mystieke geluiden om je mee te nemen op een reis naar een land van vrede terwijl je in je slaapkamer bent.

 

Met de hulp van natuurlijke melodieën, witte geluiden & nachtgeluiden effect zet een muur tussen je slaap en de ergernis van buiten geluiden en drama. Geniet van de hoge kwaliteit opname van mooie vogels, jungle geluiden, waterval & andere rustige geluiden om je ziel en geest te kalmeren.

Maak je eigen slaapmuziek mix

Maak een kant-en-klare mix om slaapangst te behandelen

Met deze slaapvriendelijke app kun je melodieën samenstellen op basis van je stemming door veel vooraf opgenomen audiosamples te mixen en matchen. Zelfgemaakte afspeellijsten zijn invloedrijk omdat het speciaal is ontworpen om de gebruiker te helpen met slaaptekort.

 

Hier zijn 3 eenvoudige stappen over hoe je je slaapmix kunt maken en wekelijkse aanbevelingen kunt krijgen,

Stap 1:

Download gratis de Sleep Sounds & White Noise app uit de App Store om te beginnen aan je diepe slaap reis.

Stap 2:

Kies je favoriete instrument uit een band, of kies rustgevende deuntjes zoals ASMR, omgevingsgeluid, regengeluid, melodie en witte geluiden.

Stap 3:

Creëer je ideale bibliotheek met rustige geluiden en neem controle over je slaapangst en slaapproblemen met ontspannende slaapmuziek.

Krijg daarnaast aanbevelingen op basis van jouw unieke smaak. Ontdek elke nacht nieuwe muziek om je up-to-date en ontspannen te houden. Plus, krijg oogstrelende achtergrondanimaties van watervallen, oceaangeluiden en kampvuren die blijven lopen terwijl je je slaapmuziek afspeelt om de overgang tussen natuur en luisteraar te ondersteunen.

 

Luister naar de geluiden van favoriete bestemmingen zoals strandsteden en oude plattelandsstadjes. Overspoel uw zintuigen met het zacht zoemende geluid van bijen in een Egyptische bloementuin. Je kunt ook het ontspannende geluid proberen van golven die op de stranden van Bali slaan. De mogelijkheden zijn legio.

Slapen bij een goed verhaaltje voor het slapengaan

Luister naar rustgevende verhaaltjes voor het slapengaan

Hoewel muziek nuttig is voor een diepe slaap, zijn verhaaltjes voor het slapengaan dat voor velen ook. Verhaaltjes voor het slapengaan hebben misschien geen speciale muziektrack of melodie. Toch kunnen ze veel liedjes en vocale geluidsfragmenten combineren. Slaapverhaaltjes kunnen ook nuttig zijn voor jonge gebruikers die een diepe slaap zoeken met behulp van een app.

 

De slaapgeluiden & witte ruis app bevat betoverende verhalen zoals dromerige, sprookjesachtige, motiverende verhalen, en meer. Bestseller romans en historische poëzie zijn beschikbaar in de geluidsmixer en zullen gemakkelijk in het gehoor liggen. Bovendien kunnen kinderen profiteren van beroemde Disney-titels en andere sprookjesverhalen zoals Aladdin, Rapunzel, Assepoester en Mythen van de babydraak. Een goede nachtrust voor je kleintje zal een koud kunstje zijn.

Laatste gedachten

Probeer muziektherapie met een diepe muziek slaap app

Concluderend, muziek is een no-brainer als het gaat om een persoon op zoek naar diepe slaap. Met zijn natuurlijke voordelen die het dopamineniveau in de mens verhogen, is het geen verrassing dat gebruikers vaak hun toevlucht nemen tot het luisteren naar een ontspannend deuntje voor het slapengaan.

 

In de afgelopen tijd onthulde het National Institute of Health in hun onderzoek nieuwe manieren waarop muziek de gezondheid ten goede kan komen. Een voorbeeld hiervan is dat in 2017 het National Institutes of Health samenwerkte met het John F. Kennedy Center for the Performing Arts om het Sound Health Initiative aan te kondigen. Het programma-initiatief ondersteunt onderzoek dat zich richt op het gebruik van muziek in zorgomgevingen en heeft al verschillende projecten gefinancierd.

 

Vindt u deze blog leuk? Waarom probeer je niet het lezen van onze andere blogs over meer spannende iOS apps, zoals Equalizer Fx, Beltoon Maker, Vasten App – Gewichtsverlies? Deze iOS apps zijn super geweldig, en ze zijn het verkrijgen van positieve aandacht in de markt.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.