11 beste slaap apps voor slapeloosheid op iPhone

Article By: Minhaz H | Reviewed by : Editorial Board | Published on: September 26, 2021 , Last updated on : December 2, 2021
11 beste slaap apps voor slapeloosheid op iPhone featured banner

Laten we beginnen

 

Slapeloosheid ruïneert uw gezondheid? Slaap apps van goede kwaliteit voor slapeloosheid op je iPhone kunnen de oplossing brengen. Het symptoom van slaaptekort is een belangrijk gezondheidsprobleem dat u niet mag negeren. Helaas leiden uitgebreide werkschema’s, stressvolle dagelijkse routines of zelfs babytantrums tot slaaptekortverschijnselen.

Velen denken dat problemen met slaaptekort niet echt een ziekte zijn. Medische feiten leiden echter af dat langdurige slapeloosheid leidt tot psychische en lichamelijke complicaties op lange termijn. We willen niet dat dat met uw gezondheid gebeurt. Daarom hebben we een lijst samengesteld van de 11 beste slaap apps voor slapeloosheid op iPhone.

Lijst van beste slaap apps voor slapeloosheid op iPhone en iPad

  • Slaap Geluiden
  • Ten Percent Happier Meditation
  • Noisli
  • Headspace
  • Calm
  • Moshi Kids: Sleep & Meditation
  • Relax Melodies: Sleep Sounds
  • Sleepiest Sleep Sounds Stories
  • Sleep Cycle – Sleep Tracker
  • Pzizz – Sleep, Nap, Focus
  • White Noise Lite
Slaap Geluiden app

Prijs: Gratis

 

Compatibiliteit: iOS 11.0 of hoger

 

Breng de beste app naar voren, en het is de Slaap Geluiden. Het is een van de beste slaap apps voor slapeloosheid die ook wordt geleverd met tal van middelen. Aanbevolen middelen van deze app kan je in slaap te lokken en, dus, langzaam helpt u zich te ontdoen van slaapstoornissen. Deze slaapvriendelijke app heeft verschillende ontspannende geluidseffecten en verhaaltjes voor het slapengaan. De inhoud kan zowel volwassenen als peuters ontspannen en hen in een mum van tijd in een dutje doen. Bovendien kunt u uw eigen aanpasbare ontspannende muziek samenstellen met deze geweldige slaapvriendelijke app

NL app store download
Ten Percent Happier Meditation

Prijs: Gratis

 

Compatibiliteit: iOS 14.0 of hoger

 

Ten Percent happier meditatie kan je hersenen ontspannen en je snel in slaap brengen. Het is niet alleen een app tegen slapeloosheid, maar ook een trainingsapp voor een betere slaap en ontspanning. Maak je geest leeg en verfris jezelf elke dag dat je wakker wordt. De app biedt 500+ gemakkelijke meditatie video’s en gidsen. Het bevat ook ontspannende verhaaltjes voor het slapengaan, rustgevende witte ruis, en regelmatige resource updates.

Noisli

Prijs: $1.99

 

Compatibiliteit: iOS 7.0 of hoger.

 

Op de derde plaats van onze lijst komt de Noisli. Deze iOS-app voegt witte achtergrondgeluiden toe om de concentratie te verhogen tijdens het werken, studeren of zelfs slapen. Kies uit een goede collectie van omgevingsgeluiden en kies de meest geschikte en ontspannende die je geest meeneemt naar een astrale staat. Tot slot kunt u met deze fantastische app verschillende ontspannende muziek mixen tot één combo audiobestand als uw ultieme hersenkalmerende muziek.

Headspace Meditatie & Slaap

Prijs: Gratis

 

Compatibiliteit: iOS 13.0 of hoger

 

Deze app werkt perfect op iPhones en iPads, en het is een van de beste middelen om goed te slapen. Deze app wordt geleverd met een pakket van focus-opbouwende meditaties samen met diverse andere hersenen kalmerende activiteiten die je geest ontspannen en je weg te houden van de dagelijkse angsten en stress. Headset biedt deze meditatiesessies ook aan in de vorm van standaardcursussen.

Kalme geluiden voor iphone

Prijs: Gratis

 

Compatibiliteit: iOS 13.0 of hoger

 

Calm brengt een aantal van de beste geest-rustgevende verhalen en geluidseffecten. De inhoud is effectief genoeg om je zenuwen af te koelen en je naar een goede nachtrust te brengen. Dit maakt een geweldige slaap app voor slapeloosheid op iPhone. Geniet van meditatie, verschillende ontspannende programma’s, slaap-verbeterend, en geest ontspannende middelen die zeer effectief zijn en top van hun klasse.

Moshi Kids Slaap & Meditatie

Prijs: Gratis

 

Compatibiliteit: iOS 12.0 of hoger

 

Deze slaapvriendelijke app is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor jonge gebruikers en peuters. De Moshi Kids bevat massa’s zachte geluidseffecten, verhaaltjes voor het slapengaan die kinderen veel sneller naar bed kunnen lokken. Peuter driftbuien zijn nu veel gemakkelijker te hanteren wanneer het tijd is om te slapen. Deze app geeft ook zachte audio geluidseffecten, hapklare meditaties en activiteiten om uw kinderen een goede nachtrust te bezorgen.

Relax Melodies Sleep Sounds

Prijs: Gratis

 

Compatibiliteit: iOS 12.0 of hoger

 

De volgende op onze lijst is Relax Melodies: Slaapgeluiden. Zoals de naam al zegt, is deze app bedoeld om je in een ontspannen gemoedstoestand te brengen. Dus, als slapeloosheid is uw probleem, dit is ongetwijfeld een van de beste slaap apps voor slapeloosheid op de iPhone. Deze app wordt geleverd met een bibliotheek van meer dan 200 ontspannende muziek en meditaties. De app biedt tegelijkertijd meer dan 90 verhaaltjes voor het slapengaan en bedtijdherinneringen om je in de sluimerstand te zetten.

Sleepiest SleepSounds Stories

Prijs: Gratis

 

Compatibiliteit: iOS 12.0 of hoger

 

Dit is een populaire app voor slaapgeluiden die verschillende oplossingen voor slapeloosheid biedt aan de eindgebruikers. Door gebruik te maken van het beste ontwerp, een indrukwekkende verzameling van witte geluiden en audiobronnen, is het een opmerkelijke iOS-applicatie om uw slaapproblemen op te lossen. Deze gespecialiseerde applicatie bevat verschillende witte ruis, slaap tracking en meer dan 25 geleide meditatie plannen voor je.

Sleep Cycle - Sleep Tracker (1)

Prijs: Gratis

 

Compatibiliteit: iOS 11.2 of hoger

 

Een app die zich precies richt op de slaapcyclus en het bijhouden van de slaap. Deze iOS-app ondersteunt iPhone, iPad en Apple Watch zonder bugproblemen. Op zoek naar een van de wetenschappelijk geanalyseerde en goed ontwikkelde slaap apps voor slapeloosheid, moet je deze eens proberen. U kunt uw slaappatronen bijhouden en helpen een beter schema aan te nemen voor een gezond lichaam en een gezonde ziel.

Pzizz Sleep, Nap,Focus

Prijs: Gratis

 

Compatibiliteit: iOS 11.2 of hoger

 

Dit is nog een speciale app die u helpt snel naar bed te gaan, lekker te slapen en fris wakker te worden. U kunt uw dutje tijd instellen en kiezen voor verschillende ontspannende sessies en muziek die herhaaldelijk een rustgevende melodie levert en u in een vredige slaap brengt. De eenvoudig te gebruiken UI, de gespecialiseerde focuscapes-functie en de klinisch goedgekeurde audiobronnen zijn wat je nodig hebt om langzaam van je slapeloosheid af te komen.

White Noise Lite

Prijs: Gratis

 

Compatibiliteit: iOS 10.0 of hoger

 

Een van de effectieve slaap-apps tegen slapeloosheid die zich concentreert op witte geluiden. De White Noise Lite biedt een complete set van ontspannende witte ruis effecten die goed zijn getest door deskundigen. Met behulp van deze iOS-applicatie op je iPhone, kunt u blokkeren vervelende verwoestingen om je heen. U kunt ook de zelf-focus verhogen, hoofdpijn verzachten, de geest verfrissen en de driftbuien van kinderen kalmeren.

Conclusie

Apps zoals slaapgeluid en witte ruis zijn altijd aantrekkelijk, vooral voor iemand die aan langdurige slapeloosheid lijdt. Echter, het hebben van goede slaap apps voor slapeloosheid op de iPhone is niet genoeg voor een betere gezondheid. Om gezond te leven, heb je ook een beter dieet en een betere bewegingsroutine nodig.

Weet u dat slapeloosheid passief leidt tot een onevenwichtige voeding en zwaarlijvigheid? Wij geven je antwoord op hoe je snel gewicht kunt verliezen zonder te sporten. U kunt ook ons artikel lezen over de beste gratis workout apps voor iPhone als u een gebeiteld lichaam wilt nastreven dat het koesteren waard is.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.