Beste geheime fotokluis app voor iPhone | foto’s en video’s verbergen

Article By: admin | Reviewed by : Editorial Board | Published on: April 20, 2021 , Last updated on : December 2, 2021
geheime fotokluis voor iPhone

Een korte samenvatting

Op zoek naar een persoonlijke fotokluis om uw privé-inhoud te verbergen? Zou u een kluisje kunnen gebruiken om foto’s en video’s stiekem op te bergen? Zeg maar niets meer! Download Photo Safe Vault – Private Pic, de best verborgen fotogalerij app in de App Store, en stel uw privacy voor eens en voor altijd veilig.

We leggen allemaal wel eens een moment vast op onze iPhone dat we graag veilig en verborgen willen houden. Het kan met onze partners zijn, of een geheime onderneming, of wat dan ook. Ongeacht de reden, het hebben van een geheime fotokluis kan heel handig zijn in dit geval.

 

Onder een aanzienlijk aantal geheime kluis apps, maken de unieke en praktische functies van de Photo Safe Vault duidelijk dat het een van de beste is. De ultramoderne beeldbeveiliging en het wachtwoordslot bieden volledige veiligheid voor de foto’s en geheime albums van de gebruiker. Extra tools zoals inbraakalarm, cloud-ondersteuning, privé browsen, enz., vertalen gemak in een één-app oplossing, waardoor het een absolute winnaar is in deze categorie apps.

Flexibele fotokluis om verborgen foto’s op iPhone op te slaan

hide photos on iPhone

Foto Kluis App – Privé Foto is de nummer een uitgebreide oplossing om afbeeldingen te vergrendelen en toegang te beperken om ononderbroken privacy te behouden op uw iPhone & iPad. De geavanceerde app lock bescherming is eenvoudig in te stellen en verborgen afbeeldingen te beheren binnen de applicatie. We zijn niet anders als het gaat om de zorg voor privacy en het beschermen van onze speciale inhoud die we in het dagelijks leven hebben vastgelegd. Deze foto-opslag app zorgt ervoor dat uw exclusieve foto’s veilig blijven met een geavanceerd encryptie systeem.

 

Hoe vergrendel je verborgen foto’s op je iPhone? Het maken van privé fotoalbums en het plaatsen van een veilig slot is een moeiteloze procedure met deze app. Download en installeer Photo Safe Vault – Private Pic, open de app en tik op de Plus(+)-knop onderaan. Maak direct een map aan en voeg afbeeldingen uit uw bibliotheek toe om foto’s op de iPhone te verbergen. Bovendien kunt u uw veilige kluis verrijken door afbeeldingen rechtstreeks uit de cloudopslag te importeren.

Verberg privévideo’s in een persoonlijke fotokluis

hide videos on iPhone

Samen met foto’s is het vergrendelen van video’s en het veilig bewaren ervan een onbetwiste functie van deze geweldige app. U kunt uw verborgen video’s, meest privé momenten, gedownloade geheime video’s, en sla ze veilig op met behulp van het geavanceerde safelock systeem. We nemen intieme momenten op of bewaren vertrouwelijke clips op onze iPhone de hele tijd. Met de app locker kunt u de opnames afgeschermd houden van ongewenste toegang, zodat u volledige controle heeft over de gevoelige inhoud.

 

Vergrendel video’s zonder te zweten via de intuïtieve interface en eenvoudige navigatie van de app. Vergelijkbaar met de formatie van de afbeeldingskluis, maak een map en bouw uw eigen kluis door meerdere video’s uit de bibliotheek en de cloud te selecteren. De pan-beweging selectie maakt het sorteren van foto’s & video’s nog vloeiender en bespaart uw kostbare tijd.

Veelzijdige fotokluis-app met privéwebbrowser

anonymous web browsing

Deze extra functie is ongelooflijk handig voor mensen die behoefte hebben aan vertrouwelijk surfen op het web voor professionele of andere doeleinden. Met de ingebouwde privéwebbrowser van de app kunt u anoniem over het web surfen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het achterlaten van sporen. Dat is nog niet alles; je kunt je surfgegevens beschermen door een vingerafdrukslot in te stellen en je terug te trekken van alle zorgen.

 

Om een touch ID in te stellen, geef je je vingerafdruk bij het openen van de webbrowser. De app zal de inloggegevens spontaan vinden en erom vragen, zodat je niet naar de instellingen hoeft te zoeken. Zodra u uw touch ID hebt opgeslagen, is de browser alleen nog voor u toegankelijk en blijft uw browsegeschiedenis beveiligd.

Inbraakalarm voor extra veiligheid

break-in alert security on iPhone

Verhoog uw foto’s & video beveiliging met de ongelooflijke inbraakalarm functie. De automatische actie gaat verder dan alle traditionele manieren om persoonlijke of vertrouwelijke bestanden op de iPhone te verbergen. Wanneer u deze functie inschakelt, creëert u in wezen een alarmsysteem voor onverwachte pogingen om toegang te krijgen tot uw bestanden. Dat betekent dat wanneer iemand probeert je fotokluis binnen te komen met een verkeerde toegangscode, de app een waarschuwing zal sturen en de informatie zal opslaan.

 

Als je denkt dat dat alles is wat ik nodig heb om mijn foto’s veilig te verbergen, neem dan dit. Deze intuïtieve app maakt een foto van een onbevoegde indringer die toegang probeert te krijgen tot uw verborgen albums en slaat ze op binnen de applicatie. U kunt later de gegevens bekijken met afbeeldingen en al; hoe ongelooflijk is dit!

Ongewenste pogingen omleiden met valse pascode

fake passcode feature of photo vault app for iPhone

We hebben het gezegd, en je hebt het gezien. Deze app is een pak van unieke functies, en het valse wachtwoord systeem is er nog een van. Je kunt mensen op het verkeerde been zetten met een verzonnen pincode en ze op een leeg album laten belanden waar geen bestanden in staan. Stel gewoon een dummy-wachtwoord in via de app-instellingen en deel het indien nodig, en bescherm nog steeds foto’s en clips veilig.

Cloud importeren rechtstreeks naar foto kluis

photo vault feature of cloud import

Koppel uw Google Drive, DropBox of One Drive en importeer foto’s & video’s rechtstreeks vanuit de cloudopslag. Het ingebouwde integratiesysteem van de app biedt u snelle controle over uw online gegevensopslag. U kunt eenvoudig bestanden importeren en de iPhone-mapvergrendeling van de app gebruiken om een aparte kluis voor uw belangrijke bestanden te maken.

Laatste woorden

Het bewaren van geheime foto’s & video’s in een speciale fotokluis op iPhone is een super handig alternatief voor het beveiligen van privé-inhoud. Download Foto Veilige Kluis – Privé Pic en verken een wereld van handige tools met fantastische aanpassingsmogelijkheden.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.