Beste fotobewerker voor iPhone & iPad | Hoe valt het op?

Article By: admin | Reviewed by : Editorial Board | Published on: March 28, 2021 , Last updated on : November 17, 2021
kleurenfoto-editor voor iPhone

Foto bewerkings apps zijn geleidelijk een essentieel onderdeel van ons leven geworden nu we meer gedigitaliseerd en gesocialiseerd worden met de dag. Met de hulp van verbeterde iPhone camera’s, nu is het gemakkelijk om vast te leggen dag-tot-dag activiteiten. Photo Editor for iPhone is een van de beste fotobewerkingsapps in de App Store die honderden filters, bewerkings- en aanpassingshulpmiddelen bevat om uw foto’s te retoucheren en een nieuwe look te geven.

Of het nu gaat om het ervaren van de afgelopen tijd of het genieten van een favoriet moment dat u dierbaar is, niets zal die zoeter maken dan een scheutje creativiteit door middel van deze app.

Waarom een fotobewerker gebruiken?

kwaliteitsbeeld-maker

First thing’s first, hoe helpt een fotobewerker je om een betere foto te maken? Vooral als de camerakwaliteit tegenwoordig meer dan uitstekend is? Nou, als je een iPhone-gebruiker bent, weet je het antwoord misschien al. Hoewel de ingebouwde camera-app van de iPhone geweldig is en meerdere bewerkingsopties heeft, heeft het niet een aantal nogal nuttige functies.

De fotobewerkingsapp komt van pas wanneer je niet tevreden bent met een gemaakte foto, punt. Of het nu een landschap van hoge kwaliteit is of een rommelige foto, je kunt de schaal aanpassen, bewerken en in wezen het hele ding opnieuw maken. Verander de achtergrond van de foto of verwijder de achtergrond uit de foto, snijd bij, pas de verzadiging aan, gebruik een rijke verzameling filters, enzovoort. Wijzig en verbeter het op elke mogelijke manier om het toonbaar te maken en post het vervolgens op sociale media om je creativiteit te laten zien.

Beste eigenschappen van Photo Editor ° All-in-One App

Photo Editor neemt uw fotobewerking ervaring naar een ander niveau als het wordt geleverd met tonnen waardevolle functies. Herontwerpen uw foto’s met de in-app gratis foto-editor tools terwijl het opgeven van niets in termen van kwaliteitsnormen. Veel fotobewerkers online beweren de nodige tools te hebben, dus wat maakt deze app zo uniek? Laten we eens kijken naar de meest opvallende kenmerken en erachter te komen.

All-round bewerkingsoplossing

Het is niet overdreven om te zeggen dat deze applicatie alle benodigde fotobewerkingstools bevat en dan nog wat. Choreograaf uw opnamen door middel van flexibele tuning opties binnen de app naar een geheel nieuwe versie van uw creativiteit weer te geven. In tegenstelling tot een gratis online fotobewerkingsprogramma, kunt u met deze app uw eigen achtergronden en afbeeldingen maken met een ingebouwde verzameling voorinstellingen en filters. U kunt esthetische achtergronden ontwerpen, uw foto’s mengen om het uiterlijk te veranderen, en delen op Facebook, Twitter, Instagram, en waar dan ook. Bovendien kun je binnen de app een foto maken en direct naar de fotobewerkingsoptie gaan voor een moeitelozere bewerkingservaring.

Selectieve kleureffecten

Waarschijnlijk de meest opwindende functie van deze foto-editor voor iPhone is de collectie van kleur tools en de mogelijkheid om selectieve kleuren toe te passen op afbeeldingen. Wijzig de achtergrondkleur van foto’s met eenvoudige aanrakingen van het penseel, of selecteer gebieden om aangepaste tinten in te voeren. Bewerk fotokleuren van verschillende objecten, herkleur, retoucheer, en probeer soortgelijke kleurcorrectiefaciliteiten om ongewenste fragmenten zoals huidvlekken en sproeten te verbergen. Schakel Facetune in, verander je haarkleur, kleed je met verschillende kleurtinten, geef de achtergrond een andere kleur; eigenlijk alles wat je maar wilt op je foto. De enige limiet is je verbeelding.

photo editor features

Splash Grijsschaal

Een andere fantastische functie van de app is de splash color optie. U kunt foto’s bewerken tot grijswaarden of een andere kleur en een tint sprenkelen met behulp van de splash image maker tool van de app. Verander een afbeelding in een zwart-wit formaat en gebruik de kleur van je keuze op een geselecteerd gebied. Het zal het uiterlijk van uw foto volledig veranderen met een elegant resultaat. Je kunt de ondoorzichtigheid van elke kleur die in de foto wordt gebruikt handmatig aanpassen, waardoor je absolute controle hebt over het bewerkingstraject.

Afbeelding bijsnijden en aanpassen

De app onderscheidt zich ook van de meeste online fotobewerkers met zijn meervoudige aanpassingstools. Het sleutelt om uw foto te herdefiniëren met behulp van de beste gratis foto-editor en wijzigt de afmetingen met tal van aanpassingen. Er is een optie voor het bijsnijden van afbeeldingen, waarmee u het gewenste kader kunt behouden en onnodige delen kunt verwijderen. U kunt ook roteren, kleurfactoren corrigeren met belichtingscontrole, contrast, helderheid, scherpte, verzadiging wijzigen, enzovoort. Resize, rescale, en remake je hele foto om standaard niveau fotografie te produceren met behulp van onze app.

100+ Foto Filters

Versterk de schoonheid van je iPhone opnames met meer dan honderd filters en voorinstellingen opties, allemaal in-app en gratis. Overweeg je smaak en kies uit 12 verschillende categorieën van filters die elk ongeveer tien stijlen huisvesten. Voeg bijvoorbeeld een vintage filter toe en geef je to-go-foto een klassieke look om met vrienden te delen. Een realtime voorbeeld helpt je beslissen wat het beste is voor perfectie terwijl je de verschillende schoonheidsfilters uitprobeert. Foto’s retoucheren is nog nooit zo moeiteloos geweest met beeldverbeteringskeuzes en gepersonaliseerde vooruitzichten terwijl je je creativiteit omzet in werkelijkheid.

photo filters

Penseel vergroten en verkleinen

Zoom in en uit tijdens het bewerken van foto’s om je afbeeldingen vlekkeloos aan te passen met de vergrootglasfunctie van de app. Raak een fotogebied aan om het te vergroten en maak de randen transparanter om met gemak een kleurpenseel in te voeren. En nu we het er toch over hebben: met de app kun je ook naar eigen inzicht spelen met de grootte van je penseel. Vergroot de penseelgrootte of maak hem kleiner om een geschikte grootte voor uw specifieke afbeelding te vinden, en gebruik precisie met behulp van het vergrootglas. Deze app schaalbare borstel kan in wezen uw afbeelding achtergrond remover, schilder, splash foto maker, vervagen foto-editor, en nog veel meer.

Hoe foto’s bewerken met Photo Editor?

Maak gebruik van de beste gratis fotobewerking tools met super eenvoudige navigatie en bediening. Het intuïtieve ontwerp van de app zal u helpen de gewenste bewerkingsstijl en resultaat te bereiken terwijl het zo eenvoudig is in de toepassing. Om te bewerken:

Selecteer een foto: Selecteer een afbeelding uit je bibliotheek of maak een snapshot met de camera direct vanuit de app om te beginnen.

Color Splash: Pas een grijstint of herkleuring toe met de color splash tool om je foto’s een classy look te geven. Gebruik de penseelgrootte naar behoefte voor randperfectie.

Filter toepassen: Kies uit vintage tot verschillende filteropties uit een collectie van honderden. Pas je sociale profiel, omslagpagina aan met esthetische filters, kleurenfilters, enzovoort.

Aanpassen: Gebruik de ingebouwde aanpassingsgereedschappen om je afbeelding te roteren en bij te snijden om het perfecte frame te creëren. Tweak verzadiging, contrast, helderheid naar believen en maak het geheel nog aantrekkelijker.

Opslaan en delen: De app heeft een autosave-functie die uw projecten direct na het bewerken opslaat. Je kunt het op elk gewenst moment aanpassen en direct delen naar social media profielen zoals Facebook, Instagram, etc.

hoe foto's te bewerken met iPhone?

Slotverklaring

Photo Editor ° voor iPhone en iPad is een alles-in-één oplossing voor uw beeldbewerkingsbehoeften met ongelooflijk handige aanpassingen. Retoucheer uw foto’s, herschaal, stileer en pas een vleugje tint toe om een afbeelding tot in de perfectie te bewerken. Laat je creativiteit de vrije loop met deze app en deel de mooiste momenten met je vrienden en familie.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.